Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'da şehrin estetiğine katkı sağlayacak 13 bin 700 metrekarelik proje için geri sayım

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer ile birlikte Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve vatandaşların ziyareti için artık son hazırlıkların yapıldığı Karatay Gül Bahçesi’nde incelemelerde bulundu. Söz konusu projeyle ilgili Milletvekili Özer’e bilgi veren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Bahçemizde hemşehrilerimizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Konya’da şehrin estetiğine katkı sağlayacak 13 bin 700 metrekarelik proje için geri sayım
Karatay Karaaslan Üzümcü Mahallesi’nde 13 bin 700 metrekarelik bir alanda kurulan Karatay Gül Bahçesi, misafirlerini ağırlamak için artık gün sayıyor. Konya’ya katacağı güzelliğin yanı sıra aynı turizme de katkı sağlayacak Karatay Gül Bahçesi; gölgelikli salıncak, gül şemsiyesi, gazebo, gül takı, travers yürüyüş yolları, gül ağaçları ve daha birçok objesiyle vatandaşların yeni uğrak yeri haline gelecek. 

Karatay Belediyesi Başkanı Hasan Kılca da, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer ile birlikte Karatay Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Karatay Gül Bahçesi’nde yürütülen son çalışmaları yerinde inceledi. 
Başkan Hasan Kılca ve Milletvekili Mustafa Hakan Özer’e Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri de eşlik etti. Hasan Kılca, Karatay Gül Bahçesi’ndeki çalışmalar ve açılış için yapılan son hazırlıklar hakkında Özer’e bilgi verdi. 
YEŞİL KUŞAK ÇALIŞMALARIMIZLA KARATAY’IMIZI GÜZELLEŞTİRİYORUZ
İlçedeki yeşil kuşak çalışmalarıyla Karatay’ı her geçen gün daha da güzelleştirdiklerini belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bu kapsamda şehre kazandırdıkları Karatay Gül Bahçesi’nin misafirleri ağırlamak için gün saydığını söyledi. 

Başkan Hasan Kılca; “Karatay Belediyesi olarak ilçenin tamamında yeşil kuşak çalışmalarımız, park ve bahçe projelerimizle hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Bu amaçla bir süre önce başladığımız projemizi yoğun çalışmalarımızın neticesinde tamamlama aşamasına geldik. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz artık bahçemizin son dokunuşlarını yapıyor. Kısa bir süre içerisinde vatandaşlarımızın ziyaretine açacağız inşallah. Karatay Lavanta Bahçelerimiz, Hobi Bahçelerimiz ve yeşil kuşak çalışmalarımızla Karatay’ımızın güzelliğine güzellik katıyoruz. Karatay Lavanta Bahçelerimiz; kokusu ve görüntüsüyle ilçemizi süslüyor, Karatay’a bambaşka bir hava katıyor. Karatay Lavanta Bahçelerimizin hemen karşısına konumlandırdığımız Karatay Gül Bahçemiz de şehrimize çok yakışacak ve vatandaşlarımızın yeni bir uğrak noktası haline gelecek. Bahçemizi hemşehrilerimizle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz” dedi. 
KARATAY GÜL BAHÇESİ ŞEHRİN ESTETİĞİNE YENİ BİR KATKI SAĞLAYACAK
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer de Karatay Gül Bahçesi’nin Konya’ya farklı bir hava katacağına inandığını belirterek, projeyi Konya’ya kazandıran Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür etti.
Milletvekili Mustafa Hakan Özer şunları dile getirdi; “Konya belediyelerimiz, deyim yerindeyse hizmette birbirleriyle yarışıyorlar. Hasan Kılca Başkanımız tüm alanlarda olduğu gibi yeşil kuşak çalışmalarına ve şehir estetiğine de ayrı bir önem veriyor. Karatay Gül Bahçesi de bunun güzel bir örneği olmuş. Konyamız adına emek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Karatay Lavanta Bahçesi’ne yakın bir konumda bulunan bu bahçe de kokusu ve görüntüsüyle Karatay’ı süsleyecek. Bu güzel proje dolayısıyla Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca’ya teşekkür ediyorum. Bizler de milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla, belediyelerimiz ve meclis üyelerimizle birlikte Konya’mız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” (Harun Susal)

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 8
  • 2
  • 0
  • 3
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • KU
    karataya ucuz,uzun ödemeli konut yapın öncelikle
    321 gün önce

    ya bunlar guzel hizmet tamamda.Karatayda onbinlerce aile oturacak kiralik ev bulamiyorlar.Ucuz konut ,uzun odemeli konut yapsız belediyeler.Herkes babadan zengin degil ki.Gencler evlnemiyor bu yüzden!

    • Cevapla
    • Begen (11)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English