Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'da Öğretmenler 1738 rakımda Türk Bayrağı açtı

Konya'nın Kulu ilçesinde "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla doğa yürüyüşü düzenlenerek 1738 rakımlı Karacadağ'ın zirvesinde bayrak açıldı.

Konya’da Öğretmenler 1738 rakımda Türk Bayrağı açtı
Kulu Kaymakamlığı, Kulu Belediyesi, Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kulu Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işbirliği ile "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla doğa yürüyüşü düzenlendi. 
Kulu’ya bağlı Hisar mahallesinde düzenlenen yürüyüşe, Kulu Kaymakamı Ramazan Polat, Kulu Jandarma Komutanı Üsteğmen Ahmet Kılıç, Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan, Kulu Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Hacı Bakırtaş, MHP Kulu İlçe Başkanı Musa Atak, Kulu Doğal Hayatı Koruma Derneği Başkanı Murat Uludağ, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, okul idarecileri, çok sayıda öğretmen ve esnaf katıldı. 

Kulu İlçe Kaymakamı Ramazan Polat koordinesinde Hisar Mahallesinden başlanan yürüyüş Karacadağ'ın zirvesine kadar devam etti. 1738 yüksekliğe sahip zirveye çıkan Öğretmenler daha sonra Türk Bayrağı açtı. 
Kulu Kaymakamı Ramazan Polat KONTV Kulu Muhabirine yaptığı açıklamada, "Öğretmenler günü dolayısıyla bugün öğretmen arkadaşlarla beraber güzel bir doğa yürüyüşü yaptık. Bizim öğretmen arkadaşlarla beraber görev yapmış oldukları ilçenin değerlerini tanımaları bilmeleri iş yükünün stresini doğada atabilmeleri bu amaçla beraber güzel bir etkinlik oldu. Katılım sağlayan arkadaşları ben tebrik ediyorum. İstiyoruz ki biz Kulu ilçemizin doğal güzelliklerini ortaya çıkaralım. Tüm insanlarımız bu doğal güzelliklerimizi görsün en azından iş yükünün stresinden kaygısından biraz daha kurtulup doğa ile iç içe olsun isteriz. Doğadan zevk alan insanlar öğrencisine daha iyi yaklaşır daha iyi bir eğitim verir. Çünkü doğa çocukların gelişmesi için gelişimi için önemli bir faktör öğretmenlerimizin de bunu görmesini ve bu anlamda öğrencilerine doğa sevgisini vermesini istiyoruz. Ben bu yürüyüş Kulu için bir başlangıç oldu. Kulu'daki diğer güzelliklerimiz olan Düden Gölü olsun, Karacadağ olsun kırklar tepesi olsun ve bu benzeri yerlerimizi insanlarımıza tanıtmak istiyoruz. Bu bizim ilk yürüyüşümüz oldu. Bundan sonraki süreçte de tekrardan öğretmenlerimizle beraber öğrencilerimiz ile beraber biz bu yürüyüşü yapmak istiyoruz. Ayrıca öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü tekrar kutluyorum. Yapmış oldukları fedakarlıklar özveriler kesinlikle unutulmamalıdır. Öğretmenlik mesleği kutsal bir meslektir. Öğretmen arkadaşlardan benim istihdamım mesleğinin kıymetinin farkına varmalarıdır. Çünkü Öğretmenlik mesleği gerçekten önemsenmesi gereken değer verilmesi gereken bir meslektir. Ben tekrardan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Şehit olan öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, hasta olup tedavi gören tüm öğretmenlerimize ise acil şifalar diliyorum." dedi.
Daha sonra öğretmenler zirvenin yanı başında yer alan ve halk arasında Dağ Gölü olarak bilinen alanda bir araya gelerek burada müzik eşliğinde hem eğlendi hem de dinlendi. 

Etkinliğe katılan öğretmenler ise etkinliğin çok güzel olduğunu ifade ettiler. 
 
Düzenlenen doğa yürüyüşü Kulu Öğretmenevi ve Hisar Mahallesi sakinleri tarafından verilen ikramlarla sona erdi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English