Konya'da Selçuklu BİLSEM öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Kudüs ve Gazze temalı "Diken ve Karanfil" adlı resim sergisi açıldı.
Taş Bina Kültür Sanat'ta düzenlenen sergide 2. sınıftan 12. sınıfa kadar öğrencilerin yaptığı 35 resim sergilendi. Sergide konuşan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Keşke çocuklarımız bunları çizmeselerdi, bunlara şahit olmasalardı, kafalarında bunlarla ilgili kompozisyon hiç oluşmasaydı" dedi.

Serginin açılışı Başkan Mustafa Kavuş ve protokol tarafından yapıldı. Açılışın ardından Başkan Kavuş, Selçuklu BİLSEM Müdürü Mehmet Ali Gürel ve öğretmenlerle sergiyi gezdi. Program öğrencilerin gösterisi ve "Gazze'deki güncel durum ve insan hakları" konulu söyleşi ile sona erdi.
Kaynak: İHA
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Salonda bacak bacak üstüne atmış oturan protokol,ellerinde ihtişamlı parlak ve bir o kadar gösterişli çantalar. film izler gibi olanları izlerken önlerine sehpalarına koyulan sular ikramlıklar. ve bir taraftanda koskocaman UTANMAZLIK.
Yorum Yap
Konya'da tatlı bi’ telaş: Türkiye’nin en kapsamlı çocuk şenliği "şivlilik" başlıyor
Eşi ve bacanağını öldürdü: Evde katliam yaptı, çorbacıya gitti!
Lübnanlı Murat'ın sahte dolar oyunu: Yunan turisti tuzağa düşürdü
Mezarlıkta sır ölümde isimlerin yazılı olduğu bıçak ayrıntısı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Kanlı Noel, tarihe silinmeyecek bir kara leke olarak kazınmıştır
Bakan Kurum Hatay'da deprem konutlarını inceledi
Konya'daki uyuşturucu operasyonunda yakalanan iki şüpheliden biri tutuklandı
Konya’da feci iş kazası: Forkliftin altında kalan işçi hayatını kaybetti
AK Parti Konya Milletvekili Baykan’dan ‘Beyaz Toros’ tepkisi: “Tüpünüz de patladı, topunuz da”
Konyaspor’da Antalya mesaisi başladı
Kayserispor Teknik Direktörü Radomir Djalovic “Oyuncularım karakter koydu”
Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan Kayserispor maçının ardından “Kaybetmişiz hissi oldu”