DOLAR : 42,90₺
EURO : 50,29₺
STERLİN : 57,50₺
GRAM : 6.027,31₺
ÇEYREK : 9.913,74₺
CUMHURİYET : 39.335,62₺
Güncel

Konya'da kazada ölen baba ile 3 yaşındaki kızı toprağa verildi

Eklenme: 17.05.2021 - 14:38 Güncelleme: 17.05.2021 - 14:39

Konya'da otomobil ile tırın çarpışması sonucu hayatını kaybeden baba ile 3 yaşındaki kızı, son yolculuğuna uğurlandı.

Konya'da kazada ölen baba ile 3 yaşındaki kızı toprağa verildi
Reklam alanı
İstanbul Yolu Köprülü Kavşağı alt geçidinde dün meydana gelen kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Musa Baran (32) ile gece saatlerinde kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayan 3 yaşındaki kızı Haticenur Baran'ın cenazeleri Selçuklu ilçesindeki Hocacihan Tatbikat Camisi'ne getirildi.
Ailenin yakınları burada tabutlara sarılarak gözyaşı döktü.Cenazeler, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hocacihan Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Öte yandan kazada yaralanan anne Rabia (32) ile çocukları Nisa (7) ve Miraç Baran'ın (4) kaldırıldıkları hastanelerdeki tedavileri sürüyor.
Olay
İstanbul Yolu Köprülü Kavşağı'nın alt geçidinde dün, Musa Baran (32) idaresindeki 33 AEF 541 plakalı otomobil, karşı şeritten gelen Celal Karagöz yönetimindeki 42 YL 551 plakalı tırla çarpışmış, Baran olay yerinde hayatını kaybetmişti.
Yaralı olarak araçtan çıkarılan Baran'ın eşi Rabia (32) ile çocukları Nisa (7), Miraç (4) ve Haticenur Baran (3) kentteki çeşitli hastanelere kaldırılmış, küçük Haticenur doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 0
😊 4
😡 2
👎 2
😂 0
😢 99
😲 3
Toplam 112 tepki

Yorumlar

  • Gurbet 1672 gün önce

    Allah rahmet eylesin. Yaralilara şifa versin

  • Şero 1676 gün önce

    Allah rahmet eylesin anneye sabır versin inşallah rabbim çok zor bir olay Allah kimseye böyle bir olay yaşatmasın inşallah

  • Misafir 1676 gün önce

    Etkisinden çıkamadığım bi kaza allahım sabır versin allah rahmet eylesin çok üzücü allahım kalan çocukları anneyi sevdiklerine bağışlasın vade gelince birşey birşeye bahane oluyor hız dersin dikkatsizlik dersin herşeyi diye bilirsin Allah baba ve çocuğunu cennette buluştursun çok genç bi ölüm diğeri daha bebek anlatamıyorum duygularımı keşke o kazana yerini görmeseydim

    • Selma korucu 1674 gün önce

      Allah razı olsun nolur dua edin ablam ve iki yeğenim yoğun bakımda iki yeğenimde ameliyat oldu nolur dua edin

  • AYTAÇ ÖZDEMİR 1676 gün önce

    ALLAH RAHMET EYLESİN....

  • vatandaş 1676 gün önce

    Allah rahmet eylesin.

Yorum Yap