DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Konya'da kaçakçılık operasyonu! Gümrük kaçağı ürünlere el koyuldu

Eklenme: 20.11.2022 - 11:17

Konya Emniyeti kaçakçılıkla mücadeledeki kararlılığını sürdürüyor. KOM ekipleri, gerçekleştirdiği operasyonlarda binlerce paket kaçak sigara ve tıbbi ürün ele geçirdi.

Konya'da kaçakçılık operasyonu!  Gümrük kaçağı ürünlere el koyuldu
Reklam alanı
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Karatay ilçesinde bazı iş yerlerinde kaçak ürün depolandığı bilgisine ulaştı. 2 iş yerine operasyon düzenleyen ekipler iş yeriyle bağlantılı olabileceğini düşündüğü bir araçta arama yaptı.
İş yerlerinde ve araçta yapılan aramalarda 5 bin 300 paket doldurulmuş sigara, 20.000 adet boş makaron,  3 bin 716 adet gümrük kaçağı tıbbi hap ve 937 adet gümrük kaçağı tıbbi ürün (jel, damla, sprey) ele geçirildi. Gerçekleştirilen operasyonlarda tıbbi ürünleri satma hazırlığındaki 1 şüpheli ve gümrük kaçağı sigaraları depolayan 2 şüpheli ekipler tarafından gözaltına alındı.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 1
😊 2
😡 1
👎 1
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 7 tepki

Yorumlar

  • adı adıgüzel 1119 gün önce

    Bunlar gökten konyaya düşmüyor. Kaçakçılık sınırlarda olur. Oradan girmesine izin veriyorsa gidin onlara çökün. Bir kaç kutunun adını kaçakçılık yaptınız.

Yorum Yap