DOLAR : 42,72₺
EURO : 50,06₺
STERLİN : 57,18₺
GRAM : 5.994,18₺
ÇEYREK : 9.854,37₺
CUMHURİYET : 39.099,58₺
Güncel

Konya'da Hiking Kulübü Karacadağ'ın zirvesine yürüyüş düzenlendi

Eklenme: 08.10.2023 - 16:59

Kulu Hiking Doğa Yürüyüşü ve Spor Kulübü, 1738 rakımlı Karacadağ'ın zirvesine yürüyüş düzenledi.

Konya'da Hiking Kulübü  Karacadağ'ın zirvesine yürüyüş düzenlendi
Reklam alanı
Yürüyüşe, Hiking Doğa Yürüyüşü ve Spor Kulübü Başkanı Ali Tosun, Başkan Yardımcısı Ertan Özkök, kurum personelleri ve vatandaşlar katıldı.

Kulu Hiking Doğa Yürüyüşü ve Spor Kulübü Başkanı Ali Tosun yaptığı açıklamada, " Kulu Hiking Kulübü olarak bugün Karacadağ zirvesine yürüyüş yaptık. Ortalama 1738 rakım zirveye çıktık. Kilometre olarak ise 5 km yürüyüş olacak. Burada kurumlarda çalışan personeller ve halktan gelenler oldu. Doğa yürüyüşünü aşılıyoruz. Katılımları için çok teşekkür ederim." dedi. 
 
Zirveye çıkan doğaseverler o anları ölümsüzleştirdi
Daha sonra doğaseverler zirvenin yanı başında yer alan ve halk arasında Dağ Gölü olarak bilinen alanda bir araya geldi.
 
Yürüyüş etkinliğine katılan Melik Özkan, Kulu Hiking Kulübünün düzenlediği etkinlik çerçevesinde Karacadağ zirvesine çıktıklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Ertan Özkök/Kulu

Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 6
❤️ 3
😊 1
😡 1
👎 2
😂 4
😢 3
😲 0
Toplam 20 tepki

Yorumlar

  • Nurhayat Durmaz 798 gün önce

    Bu kurulan kulüp ile Kulu\'da çok şey yaptınız. Allah razı olsun gençler

Yorum Yap