DOLAR : 42,61₺
EURO : 49,57₺
STERLİN : 56,88₺
GRAM : 5.832,15₺
ÇEYREK : 9.591,39₺
CUMHURİYET : 38.054,07₺
Güncel

Konya'da Dünya Prematüre Günü etkinliği yapıldı

Eklenme: 17.11.2025 - 17:33

Konya'da bir hastanede 17 Kasım Dünya Prematüre Günü kapsamında farkındalık etkinliği düzenlendi.

Konya'da Dünya Prematüre Günü etkinliği yapıldı
Reklam alanı

Hastanenin İşletme Müdürü Fatih Mustafa Temel, prematüre doğumların aileler için zorlu bir süreç olduğunu söyledi.Benzer etkinliklerin, her yıl düzenlenerek prematüre doğumlar konusunda toplumsal bilincin artırılmasını hedeflediklerini anlatan Temel, "Yeni doğan yoğun bakım ünitemiz ve uzman ekibimizle, ailelerimizin yanında olmaya, bu özel günde farkındalık oluşturmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Programda, prematüre bebeklerin büyüme süreçlerini gösteren slayt gösterisi izlendi.

Etkinlik kapsamında tedavisini tamamlayan bebeklere "mezuniyet belgesi" verildi.

Programa, Başhekim Op. Dr. Mustafa Ulusoy, Yenidoğan Yoğun Bakım Sorumlusu Çocuk Hastalıkları ve Neonatoloji Uzmanı Doktoru Prof. Dr. Rahmi Örs, hastane yöneticileri, sağlık çalışanları ve aileler katıldı.


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap