Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'da depremzedeler için yapılan Karatay Konukevi açıldı

Konya Karatay Belediyesi tarafından depremzedeler için yapılan konukevi törenle açıldı.

Konya’da depremzedeler için yapılan Karatay Konukevi açıldı
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, törende yaptığı konuşmada, 6 Şubat'taki büyük depremlerin ardından o günden bu yana bir ayaklarının Hatay'da olduğunu söyledi.

Tüm belediye başkanlarıyla, odalar, STK'lar, kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte Hatay ayağa kalkıncaya kadar da orada olmaya devam edeceklerini vurgulayan Kılca, "Çünkü acılarınız, acılarımızdır. Bu anlayışıyla da; Cumartesi akşamı Konya Büyükşehir Belediyemiz, Ticaret Odamız, Sanayi Odamız, Ticaret Borsamız ile Karatay, Meram ve Selçuklu belediyelerimizle Hatay'a kazandırdığımız Konya Konteyner Kenti'nin ilk etabını hizmete açmıştık." diye konuştu.
Bugün de yine Konya'da misafir ettikleri depremzede vatandaşlar için inşa edilen Karatay Konukevi'nin açılışında birlikte olduklarını belirten İnce, şunları kaydetti:

" Karaaslandede Mahalle'mizde bin 627 metrekare inşaat sahasında, 5 bin 107 metrekare de arsa üzerine kurduğumuz ve 54 daireden oluşan projemizi bir aydan daha kısa bir süre içerisinde tamamlamanın mutluluğunu sizlerle paylaşmak isterim. İçerisinde çocuk oyun parkı da bulunan, her biri 29 metrekareden oluşan ve yerden ısıtmalı, doğalgazlı olan dairelerimizde bir ailenin ihtiyaç duyacağı her türlü eşya da mevcut. Çevre düzenlemesi ve altyapı çalışmalarını tamamlayarak bugün açılışını yaptığımız projemizden istifade eden tüm kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle, pek çok müjdeyi içerisinde barındıran Kadir Gece'mizi ve ardından gelecek Ramazan Bayramı'mızı şimdiden tebrik ediyorum. Hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum."

Konya Valisi Vahdettin Özkan'da Konyalıların, ilk günden itibaren hep deprem bölgesinde insanlarla beraber olduklarını, çok hayati çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Bu çalışmaların bir örneğinin de bugünkü konutlar olduğunu vurgulayan Özkan, " Karatay Belediye Başkanımız Hasan Bey'e çalışma ekibi ile birlikte kısa zamanda konutları inşa ettiği, ihtiyaç zuhur ettiği zaman kullanmak üzere tüm müştemilatı ile tahsis ettiği için çok teşekkür ediyorum. Kendilerinden Allah razı olsun. İnşallah hep beraber acısıyla tatlısıyla birlik ve beraberlik içinde bu sıkıntıları da aşacağız. Hepinize tekrar hoş geldiniz diyorum, afiyet olsun diyorum. Hayırlı geceleriniz, mübarek geceleriniz olsun diyorum Allah'a emanet olun." dedi.
Açılış sonrası depremzedelerle birlikte iftar yapıldı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 11
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English