Konya'nın manevi sembollerinden olan Mevlana Türbesi yanında bir kadın, semazenlerin giydiği tennure benzeri elbiseyi giyerek kendi etrafında döndü. Söz konusu görüntülere şahit olan vatandaşlar o anları cep telefonuyla kayıt altına alarak olayı "saygısızlık" olarak değerlendirdi.
Reklam alanı
Konya'nın manevi sembollerinden olan Mevlana Türbesi yanında tepki çekecek bir olay yaşandı.
Öğlen saatlerinde bir kadının tennure benzeri bir elbiseyi giyerek ve sema gösterilerindeki gibi ellerini açarak kendi etrafında dönmesi vatandaşların dikkatinden kaçmadı.

Söz konusu görüntüleri cep telefonuyla kayıt altına alan vatandaşlar o anları “saygısızlık” olarak değerlendirdi.
Kendi etrafında dönen kadının giydiği tennure benzeri elbisenin belli kısımlarının açık olması ve özüne uygun olmaması videoyu çeken vatandaşlar tarafından hiç hoş karşılanmadı.
Öğlen saatlerinde bir kadının tennure benzeri bir elbiseyi giyerek ve sema gösterilerindeki gibi ellerini açarak kendi etrafında dönmesi vatandaşların dikkatinden kaçmadı.

Söz konusu görüntüleri cep telefonuyla kayıt altına alan vatandaşlar o anları “saygısızlık” olarak değerlendirdi.
Kendi etrafında dönen kadının giydiği tennure benzeri elbisenin belli kısımlarının açık olması ve özüne uygun olmaması videoyu çeken vatandaşlar tarafından hiç hoş karşılanmadı.
Kaynak: Haber Merkezi
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
11
❤️
8
😊
26
😡
50
👎
6
😂
7
😢
0
😲
4
Toplam 112 tepki
Her şey dönüyor zaten. Dünyada sadece Allah cc için yapılanlar ahirette karşılığını bulacak. Kuranı Kerim de 114 Sürenin 113 de Besmele ile başlar sadece Tövbe süresi hariç. 50 okçudan 42 si görev yerini terk etti 8 kişi kaldı savaşı kaybedilince antlaşma yapmak zorunda kalındı hatırlatırım.
Düzenli olarak Mevlana bölgesine son yıllarda gelmeye başlayan bir ekip, İRAN menşeililer. İrandan geliyorlar çoğunlukla ve bazı ülkelerden ve aynı çatı altındalar. Tamamen proje olduklarını düşünüyorum, bir anda Konya\'ya gelmeye başladılar sanki bir yerlerden starda basılmış gibi özellikle son 3-4 yıldır. Konya\'ya yavaş yavaş sızdıklarını ve kalıcı olarak yerleşmeye başladıklarını düşünüyorum. Dinle diyanetle bir alakaları yok. Gerçekte ise kim olduklarını istihbaratın takip etmesi gerekir ki mutlaka takip ediliyorlardır.
kime ne bırakın istediği şekilde dönsün gidin yolsuzluk yapanlarla uğraşın.
kendinle ilgili her şeye saygı duyulmasını bekleyip başkasının yaptığı en ufak şeyde yerin dibine sokmak hangi dinde var ? sürekli konuyu dine getirip durmasanız mı acaba?
Aşka gelmiş etkilenmiştir. Ne olacak sanki az anlayışlı okun bakalım. Konya hoşgörü şehri değil mi?
Hamuşan kapısı orası aman dikkat.. :))
İyi yakmamışlar kadını
neresi yanlış bunun anlamadım
Sanki sema İslami birşey. Döne döne dönsün ne var. Mevlana müzesine gelenler mürit mi turist mi. İşin ruhuna biraz aykırı ama İslamiyetle ne alaka. Yok ayasofyada sabah namazı kıl durum at yok sema. İslamiyet dindir ideoloji değildir.
Elbette hanımlar da döner. Lütfen ayrımcılık yapmayın
Sosyal medya çılgınlığı ! beş on beğeni ugruna!
Sema öyle sizin düşündüğünüz gibi bişey değil. Mevlana Hz. bizzat görse şu yapılanı ne tepki verirdi sizce! Ne yapıyorsanız yapın, ötede yapın, dini değerlerimize saygısızlık etmeyin.
İslâm dininde ve önceki semavî dinlerde sema ayini adı altında bir ibadet şekli yok.
Bunlar toplumun sinir uçlarının hassasiyetini deneme turları. Buralardan tepki gelmedikçe daha üst derece kutsallarımıza saldırılar gelmeye devam edecek.
İslâm dininde sema adı altında kutsal sayılan bir ibadet şekli yok.
sırf video çekmek amaçlı yapıldığı belli başka amacı yok
Hani başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi olacaktı ne oldu madde 3
Aşağılamak adına yapılmış provakatif bir girişim özellikle seçilmiş bir kukla
Mevlana Hz. Kabristanligini neredeyse çırılçıplak gezenlere herhangi bir şekilde uyarı bile yapılamayan bir yer oldu maalesef. Büyükada da bulunan kiliselerin kapısına dahi yazmislar kısa etekle girilmez vs. Diye ama.. neyse
Tamam guzelbirsey ama semazenler böyle açık olmamalı kadının videoyu çeken arkadaş diyor kadın açık yerleri var diye söylemiş.
Erkek dönünce oluyor da kadın dönünce niye olmuyor? Kadınlar insan değil mi?
Cengiz kardeş kadının başı açık saçlar açık bası açık kadınlara melaike gelmez gider erkek dönüşünce oluyor da kadın,dönünce olmuyormu yazmışsın bu batana ben şeytan in yardımcısı diyorum saygilar
Anormal olan buna tepki vermektir. Gayet normal. Asıl sizin buna tepki vermeniz saygısızlıktır. Helal olsun kadına. Allah aşkıyla Mevlana Semasını yapmış. Ortada islama, ahlaka veya mevalanaya bir saygısızlık bulunmamaktadır, dahası Mevlana\'nın semasını yaparak dünyaya tanıtmaktadır. Bunu semayı yapan kadına teşekkür ederim. Allah razı olsun.
İslâm dininde olmayan, Kur\'an\'da ve İslâm Peygamberinin hayatında bulunmayan ve ibadet olarak Müslümanlara emredilmemiş bir fiilden, \"Allah aşkıyla semasını yapmış\" diyerek dinle alay edemezsiniz!
Allah aşkıyla sema dönmüş diyorsun.Peki Allah aşkı ile niye rabbinin örtünme emrini yerine getirmemiş,Erkeklerden kendini niye sakınmamış.
Ne kullanıyorsunuz.?
Kadin kafayı yemiş heralde yazık bu haline
normal artık bunlar türkiyede müslüman çok az konyada bile böyle maalesef artık
Yorum Yap
Kasımda 502 firmaya dahilde işleme izin belgesi verildi
Türbedarlık geleneği "tuz" ikramıyla devam ediyor
MEB taşra teşkilatına yönelik görevde yükselme sınavı başvuru süresi uzatıldı
Yeni asgari ücret için takvim işliyor
Konya'da kız kaçırma iddiası kanlı bitti!
Parka gitmek için evden ayrılan çocuk her yerde aranıyor
Bakan Fidan: Gazze'de sürekli ihlal edilen bir ateşkesle karşı karşıyayız
Bakan Bayraktar: Türkiye'de her bir saatte yaklaşık 10 dönüm güneş tarlası kuruyoruz
Afyonkarahisar-Konya kara yolunda beton mikserine çarpan otomobil hurdaya döndü! Sürücü hayatını kaybetti
Otomobil patladı, feci şekilde can verdi
Akşam saatlerinde apartman yangını! 9 kişi hastaneye kaldırıldı
Bakan Memişoğlu yurt dışına giden hekim sayısını açıkladı
Haber Ara