DOLAR : 42,93₺
EURO : 50,53₺
STERLİN : 58,13₺
GRAM : 6.258,88₺
ÇEYREK : 10.287,27₺
CUMHURİYET : 40.820,63₺
Güncel

Konya'da belgesiz avlanan 8 kişiye ceza

Eklenme: 29.12.2021 - 18:10

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yapılan denetimlerde belgesiz avlandığı belirlenen 8 avcıya ceza kesildi.

Reklam alanı
 Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğü Beyşehir Milli Parklar Şefliği ekipleri, jandarma ekiplerinin de desteğiyle yasa dışı kara avcılığına yönelik yaptığı denetim ve kontrollerde, 8 kişinin belgesiz avlandığını tespit etti.

Ekipler, denetimlerinde ele geçirilen yasak olduğu halde avlanıldığı belirlenen bir kara tavuk ve öter ardıç için de avcılara tazminat cezası uyguladı.

Avda kullanılan ruhsatsız 5 tüfeğe ise el konuldu.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 13
❤️ 0
😊 0
😡 1
👎 1
😂 0
😢 3
😲 0
Toplam 18 tepki

Yorumlar

  • Kul insan 1456 gün önce

    Bir kuş diyor ki. \"Bunca zaman yediğin et yetmez mi\". Doğa ile insan iç içe yaşıyor. Hayvanlar ile insanlar iç içe yaşıyor. Her şeyde bir denge var. Kim bu dengeyi bozarsa hesabını verir, öder.

  • VATANDAŞ 1456 gün önce

    ALLAH\'ın dilsiz kullarının canını sebepsiz yere alan ve bu işin adına da AV diyen herkese yazıklar olsun. Böyle hobi de olmaz, böyle spor da olmaz. Gerekçe olarak zaten hiçbir şey bu menfur olayı açıklamaz... Yapmayın, kendinize başka hobiler edinin!

  • Adem 1457 gün önce

    Darısı diğer belgesiz ve kural tanımayan avcı bozuntularına inşallah!

  • yalınız 1457 gün önce

    Belge olsa ne olur yani. Şu 2 kuş cağızı öldürünce eline ne geçti. Açtında açlığını mı bastıracaktın. Spor ve zevk için değer mi yani.

Yorum Yap