DOLAR : 42,76₺
EURO : 50,12₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.990,77₺
ÇEYREK : 9.833,97₺
CUMHURİYET : 39.018,50₺
Güncel

Konya'da Aile Yılı Festivali düzenlendi

Eklenme: 15.05.2025 - 13:51

Konya'da aile bağlarını güçlendirmek, kuşakları bir araya getirmek ve değerleri paylaşmak adına "Büyük Aile Yılı Festivali" etkinliği düzenlendi.

Konya'da Aile Yılı Festivali düzenlendi
Reklam alanı

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün öncülüğünde Konya Valiliği koordinesinde düzenlenen etkinlik Mevlana Meydanı'nda yürüyüşle başlarken, Kılıçarslan Meydanı'nda devam etti. Etkinlik, mehter takımı gösterileri, protokol konuşmalarının ardından halk oyunu gösteriler ile tamamlandı. Etkinlikte, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca genç bir çiftin nikahını kıyarken, Konya Valisi İbrahim Akın ve protokol üyeleri şahitlik yaptı.Etkinliğe, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 


Kaynak: İHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 2
😡 1
👎 4
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 7 tepki

Yorumlar

  • Okim 213 gün önce

    Aile yılı? Trajik ve komik. Hangi aileler

  • Xyz 213 gün önce

    Çocuklarım olursa inadına evlendirmeyecegim inşallah 50 milyona geriler tr nüfusu

Yorum Yap