DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Konya'da 62 yaşındaki Mehmet Tural'dan 71 gündür haber alınamıyor

Eklenme: 11.06.2025 - 19:55

Konya'nın Akşehir ilçesine bağlı Doğrugöz Mahallesi'nde yaşayan 62 yaşındaki Mehmet Tural, 1 Nisan Salı gününden bu yana kayıp. 3 çocuk babası Tural'dan tam 72 gündür haber alınamıyor.

Konya'da 62 yaşındaki Mehmet Tural'dan 71 gündür haber alınamıyor
Reklam alanı

89 yaşındaki Melahat Tural, oğlunun kaybolmasının ardından ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert” programına çıkarak yardım istedi. Gözyaşlarına boğulan anne, "Benim yavrumu bul, güvenerek geldim kuzum. Çocuğumun sağlığından ümidim kesik” sözleriyle Türkiye'ye seslendi.Anne Tural'dan feryat: "Evinden aldı gittiler”
Canlı yayında gözyaşlarına hâkim olamayan anne Melahat Tural ise şu ifadeleri kullandı:

"Evinden aldı gittiler. İki kadın peydah oldu. Çocuğum duldu, özürlü bir oğlu var. Evlenmek istiyordu ama çocuğu izin vermedi. Sonra gönlünü etmişler. Biri açık giyimli, biri köylü kadındı. Oğlumun aklını karıştırdılar. Şimdi de ortada yok.”"Kaybolursam jandarmaya haber verin”
Mehmet Tural'ın kaybolmadan önce yakın çevresine "Ortadan kaybolursam jandarmaya haber verin” dediği öğrenildi. Kayıp olduğu gün yakın bir arkadaşına, "İki gün içinde dönmezsem bilgisayarımın altına bak” şeklinde bir uyarıda bulunduğu belirtildi.
Ailesi, iki gün sonra bilgisayarın altına baktığında şu notu buldu:

230 bin TL dolandırıldı
Programda yer alan iddialara göre Mehmet Tural, sosyal medyada tanıştığı Gülşah Dal adlı bir kadınla evlenmek istedi. Bu tanışıklığı sağlayan kişi ise "Değirmenköylü Kenan” olarak tanıtıldı. Tural, bu süreçte hem 200 bin TL parasını hem de annesine ait 160 bin TL değerindeki altınları kaybetti. Ayrıca, kaybolmadan 15 gün önce Eskişehir'deki oğlunu arayarak, "adamlar tehlikeli, bana 70 bin lira gönder” dediği belirtildi.

Toplamda kaybolan para miktarının 230 bin TL olduğu tahmin ediliyor.
Son sinyal Konya'da
Tural'ın cep telefonunun son sinyali Alşehir'e bağlı Değirmenköy Mahallesi civarından geldiği öğrenildi.

Soruşturma derinleşiyor
Jandarma ekipleri olayla ilgili çok yönlü bir soruşturma yürütüyor. Olayın organize bir dolandırıcılık ve tehdit zinciri olabileceği ihtimali değerlendiriliyor. Müge Anlı programı sayesinde yeni bilgilerin ortaya çıkması bekleniyor.


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 3
😡 3
👎 2
😂 0
😢 4
😲 2
Toplam 14 tepki

Yorum Yap