Son Dakika Haberler

Konya Çiçek Siparişi

 

Çiçekler, tarih boyunca, pek çok medeniyette, insanlar için hislerini ifade etmenin en zarif ve anlamlı yollarından olmuştur. Canlı renkleri ve mis kokularıyla doğanın bu harikaları, yalnızca Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü gibi özel günlerde değil, her zaman harika hediye seçenekleridir. Bu makalemizde hediye olarak en çok tercih edilen çiçek çeşitleri hakkında bilgi alabilir, aynı zamanda Konya çiçek gönderimi için 7/24 tercih edebileceğiniz Çiçeksepeti Konya hakkında bilgi alabilirsiniz.

İşte hediye olarak sık tercih edilen çiçeklerden bazıları, ve anlamları…

Gül: Klasikleşmiş romantik duyguların sembolü olan güller, sevgi, tutku ve saygıyı ifade etmenin en güzel yoludur. Kırmızı güller aşkı, beyaz güller ise masumiyeti ve saflığı temsil eder. Sarı güller ise dostluğun ve neşenin simgesidir.

Papatya: Zarif görünümleriyle dikkat çeken papatyalar, sadelik ve masumiyetin sembolüdür. Sevgilinize veya yakın arkadaşınıza papatya hediye etmek, onlara içten duygularınızı ifade etmenin en güzel yoludur.

Orkide: Zarafetin ve lüksün simgesi olan orkide çiçeği, özel ve anlamlı günlerde tercih edilen bir hediye seçeneğidir. Farklı renk ve türleriyle her zevke hitap eden orkide, sevdiklerinize özel olduklarını hissettirmenin en güzel yoludur.

Lavanta: Lavanta çiçeği, huzur ve dinginliği simgeler. Kokusuyla da bilinen lavanta, stresli günlerde veya moral gerektiren durumlarda hediye edildiğinde sevilen kişiye huzur verir ve moralini yükseltir.

Süsen: Zarafetin ve inceliğin sembolü olan süsen çiçeği, nadir bulunmasından dolayı özel ve anlamlı günlerde tercih edilir. Sevdiklerinize değer verdiğinizi ve onların ne kadar özel olduğunu ifade etmenin güzel bir yoludur.

Menekşe: Zarafet ve neşenin simgesi olan menekşe çiçeği, sevdiklerinizin yüzünde tebessüm oluşturmanın en güzel yoludur. Özellikle mutluluk ve sevinç dolu günlerde tercih edilir.

Krizantem: Doğu kültüründe ölüm sonrası anlamına gelen krizantem çiçeği, batıda ise genellikle uzun ömür, sağlık ve mutluluğun sembolü olarak kabul edilir. Anlamlı bir hediye seçeneği olmasının yanı sıra zarif görünümüyle de dikkat çeker.

Konya’da Hızlı Çiçek Siparişi İçin: Çiçeksepeti Konya

Siz de Konya’da yaşayan yakınlarınızı doğum günü, yıldönümü, bayramlar gibi özel günlerde ya da içinizden gelen herhangi bir günde küçük ama oldukça anlamlı bir jest ile sevindirmek, onları düşündüğünüzü göstermek isterseniz, çiçeksepeti konya 7/24 hizmetinizde!

Kırmızı güllerden papatyalara, zarafet dolu orkidelerde karışık çiçeklere ve şık saksı bitkilerine kadar pek çok ürünü çiçeksepeti Konya sitesinde keşfedebilir, güvenle online alışveriş yapabilirsiniz!

 


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English