Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) ekipleri, Antalya'da meydana gelen sel felaketine destek olmak için yola çıktı.
Antalya’da dün sabah saatlerinde etkili olan sel felaketinin hayatı olumsuz etkilediği bildirildi. Bin 500’ün üzerinde su baskını ihbarı gelen ve 5 ilçenin etkilendiği sel felaketine destek için Konya’dan KOSKİ ekipleri de yola çıktı.

KONYA'DAN SEL BÖLGESİNE DESTEK!
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “KOSKİ kombine kanal açma aracımız, jeneratörlü dalgıç pompalı motopomp aracımızla mesai arkadaşlarım Antalya’da yaşanan afet sonrası çalışmaya başladı. Arkadaşlarımıza kolaylık, afetten etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.


Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Ben buradan konya büyükşehir belediye başkanına sesleniyorum başkanım apa barajinda 3 aylık şu basbagi barajinda 6 aylık şu kaldı konyanin şu sorunu nasıl çözeceksiniz
Eyvallah sağ olun var olun lakin masrafları şu faturasına yansıtmayın şu faturası elektrik faturasımı geçti el insaf.
Meram yeniyol arka sokaklarına bir bakın köstebek yuvası gibi her yer su birikintisi ne diyelim. Kolay gelsin.
Yorum Yap
Karabağ-Ajax maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak? (UEFA Şampiyonlar Ligi)
Yerli KKKA aşısında kritik eşik: Klinik öncesi süreç tamamlandı
Trafik sigortası primlerindeki artış oranı belli oldu
13 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiasıyla spor salonunun camlarını kırdılar
Hurda Fiyatları Açıklandı: Demirin Kilosu İle Bakırın Kilosu Ne Kadar Oldu? Detaylar Kablohurdafiyatlari.com’da.
3 gündür kayıp 19 yaşındaki Berat'ın cansız bedeni bulundu
Deterjanları birbiriyle karıştıran 3 çocuk annesi kadın fenalaşıp yaşamını yitirdi
Katil İsrail ordusu Gazze'de ateşkesi ihlal ederek 1'i çocuk 3 Filistinliyi öldürdü
Eski CHP Serik ilçe başkanına ev hapsi verildi
Ahmet Çakar taburcu edildi
İzmir’de su kesintisi artık her gün uygulanacak
Senegal'in Ankara Büyükelçisi Diop, Konya'da bir hastanede incelemelerde bulundu
Haber Ara