DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Konya Adliyesi 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Programı

Eklenme: 06.07.2023 - 16:29

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri” kapsamında Konya Adliyesinde 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal’ın konuşması ile açıldı.

Konya Adliyesi 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Programı
Reklam alanı
Sergi açılışına Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Konya Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Ay, Konya Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Üyesi Ali Ekmekcioğlu, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Tuncer Çetin,  İzzet Yurteri, Lütfü Boyalı, Baro Başkanı Av. Oktay Unkur, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanları, Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile Konya Adliyesi personeli katılım sağladı.
15 Temmuz Fotoğraf  sergisi açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal "Bu resim sergisi vesileyle; başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah ‘ tan rahmet diliyor, gazilerimize ve çok kıymetli şehit ailelerimize sağlıklı  ve huzurlu bir ömür diliyorum. Bu ve bunun gibi etkinlikler ile şehit ve gazilerimizin anısını yaşatmak istiyoruz. Bu serginin  organize edilmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Kurdele kesimi ve fotoğraf sergisi gezisinden sonra program sona erdi.

Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 1 tepki

Yorum Yap