Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Adliye-Şehir Hastanesi-Stadyum Tramvay Hattı birinci etabında çalışmalara hızla devam ettiklerini belirterek, hattın geçtiği Aslım Caddesi’nde asfalt yenileme çalışması başlattıklarını söyledi. Trafiği hızla açmak için aynı anda üç asfalt serim aracıyla asfalt yenileme çalışması yaptıklarını kaydeden Başkan Altay, çalışmaların iki gün içinde tamamlanacağını söyledi.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Adliye-Şehir Hastanesi-Stadyum Tramvay Hattı’nın birinci etabında çalışmalar hızla ilerliyor.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim, Konya merkezde ulaşım altyapısını güçlendirmek, trafiği rahatlatmak ve vatandaşların konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla yoğun şekilde çalıştıklarını ifade etti.
Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak Adliye-Şehir Hastanesi-Stadyum Tramvay Hattı birinci etabında çalışmaları tamamlamak için gayret ettiklerini kaydeden Başkan Altay, “Tramvay Hattı inşaatımızda çalışmaların tamamlandığı alanlarda asfaltı yeniliyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz Aslım Caddesi’nde trafiği hızla açmak için aynı anda üç adet asfalt serim aracıyla bölgenin asfaltlama işlemini gerçekleştiriyor. Asfalt çalışmalarını iki gün içinde tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.
Başkan Altay, Şehir Hastanesi-Stadyum Tramvay Hattı’nın ikinci etabında da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın çalışmalara devam ettiğini, hat tamamlandığında Konya’nın şehir içi ulaşım açısından çok önemli bir yatırıma kavuşacağını dile getirdi.
Kaynak: Konya Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Utanın yalan söylerken,, çoluk çocuk perişan oldu okulda....bir daha asla ve asla oy atmam, yıllardır hep oy vermiş biri olarak söylüyorum bunu... çok pişmanım...
1 senedir küçücük bir köprüyü bitiremediniz. Büsan çıkışını aslım caddesini mahvettiniz. Akşam 6 dan sonra çalışan 1 adam yok. ÇOk mu zor trafik bu haldeyken vardiya sayısını artırmak.
Yorum Yap
Arka yüzünde sevelim sevilelim ibaresinin yer aldığı Türk lirası banknotu hangisidir? Milyoner sorusu
Hangisi haritacılıkta kullanılan bir alanı üçgenlere bölerek konum belirlemeye yarayan işin adıdır? Milyoner Sorusu
Örümceklerin olmadığı tek kıta hangisidir? Milyoner Sorusu
İran: ABD-İsrail Natanz Nükleer Tesisini iki kez daha hedef aldı
Hürü isminin anlamı nedir? Hürü ne demek?
Hangi başkentin rakımı diğer üçünün rakımından daha fazladır? Milyoner sorusu
Konyaspor'dan Kasımpaşa maçı için indirim kararı
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tutuklandı
Katar'da patlama sesleri
Hangisi, Nahl suresinin “O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor“ şeklinde biten 90. ayetinde direkt olarak emredilenlerden değildir? Milyoner Sorusu
İsrail'den "Lübnan'a saldırılar sürecek" açıklaması
Yüzde 90'ı kaybedildiğinde dahi kendisini onarıp eski kapasitesine ulaşabilen organ hangisidir? Milyoner Sorusu