Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kızılay’dan Karatay Belediyesi’ne Aşevi teşekkürü

Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Türk Kızılay Konya Şubesi Başkanı Hüseyin Üzülmez ile birlikte Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret etti. Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Karatay Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve geçtiğimiz günlerde resmi açılışı yapılarak Türk Kızılay’ın hizmetine sunulan Karatay Aşevi binası için Başkan Hasan Kılca’ya teşekkür etti.

Kızılay’dan Karatay Belediyesi’ne Aşevi teşekkürü
Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz ve Türk Kızılay Konya Şubesi Başkanı Hüseyin Üzülmez, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret etti.

KIZILAY BAŞKANI YILMAZ’DAN BAŞKAN KILCA’YA YENİ AŞEVİ BİNASI TEŞEKKÜRÜ
Türk Kızılay’ın ülke genelinde ve Konya’da yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Genel Başkan Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz ile Türk Kızılay Konya Şubesi Başkanı Hüseyin Üzülmez, Karatay Belediyesi ile Türk Kızılay’ın Konya’daki projeleri hakkında da Başkan Hasan Kılca ile istişarelerde bulundular. 

Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Karatay Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve geçtiğimiz günlerde resmi açılışı yapılarak Türk Kızılay’ın hizmetine sunulan Karatay Yeni Aşevi Binası için Başkan Hasan Kılca’ya teşekkür etti.
ÇOK GÜZEL BİR ESER ORTAYA ÇIKMIŞ 
Yılmaz; “Karatay Belediyemizin yapımını tamamladığı Karatay Yeni Aşevi’nde her yemek dua ile pişiyor ve vatandaşlarımızın ‘Allah razı olsun’ duasını alıyoruz. Karatay Yeni Aşevi’nde çok güzel bir sistem de kurulmuş. Sıraya girmeye veya beklemeye gerek duymadan yemekler vatandaşlarımızın evlerine kadar ulaştığı bir sistem. İnsan onuruna yakışır güzel bir hizmet veriliyor. Bina da her şeyiyle pırıl pırıl. 10 personelin 9’u gönüllü olarak hizmet veriyormuş. Dolayısıyla bir sürü iyi insan el ele vermiş ve Karatay Belediyemiz de böyle çok güzel ve hayırlı bir hizmete vesile olmuş. Çok da güzel bir eser ortaya çıkmış. Allah razı olsun. Sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. 

HER İHTİYAÇLARINDA HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ
Karatay Yeni Aşevi Binası’nın Konya’ya yakışır bir hizmet olduğunun altını çizen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise şunları aktardı; “Türk Kızılay Konya Şubemizin kıymetli Başkanı Hüseyin Üzülmez Bey, yeni aşevi binasının yapımı için belediyemizden arsa tahsisi istemişti. Biz de arsayı belirledik, imarını gerçekleştirdik ve bir proje de çalıştık. Daha sonra ise başkanımız binanın yapımını da üstlenmemizi rica ettiler. Neticede yeni aşevi binası, belediyemiz tarafından tamamlanarak Türk Kızılay’ın hizmetine sunulmuş oldu. 31 milyon liraya mal olan ve günde 2 bin 500, acil durumlarda ise 10 bine kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sıcak yemeğini karşılayabilecek kapasitede. Rabbim hayırlı hizmetler nasip etsin inşallah. Belediye olarak her ihtiyaçlarında hemşehrilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz.” (Tahir Yılmaz)

Kaynak: Tahir Yılmaz

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 4
  • 1
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • HI
    Hizmet isteriz şehre şahsi istegimiz yok
    231 gün önce

    Abim bu kızılay konya sb başkanı aylik alıyormu milletvekili emekli aylıgı varken

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English