Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kılca: Hemşehrilerimize hizmetin en iyisi için gayret ediyoruz

Karatay Belediyesi tarafından ilçenin dört bir tarafında yürütülen çalışmalarla Karatay, sıcak asfaltla buluşmaya devam ediyor.

Kılca: Hemşehrilerimize hizmetin en iyisi için gayret ediyoruz
Merkezin yanı sıra merkeze uzak mahallelerdeki tüm yolların standardını daha yüksek bir yapıya kavuşturma hedefindeki Karatay Belediyesi, yeni asfalt sezonunun başladığı Mayıs ayından bugüne kadar geçen sadece 4 ayda 100 bin tondan fazla sıcak asfalt döktü. Şu ana kadar ilçedeki 90 noktada sıcak asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler, yılsonuna kadar belirlenen 250 bin ton asfalt dökme hedefini aşmak için yoğun bir çalışma içerisinde. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bu yıl için planladıkları projelerin tamamını bitirene kadar çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Karataylı vatandaşlar da belediyenin söz konusu çalışmalarından bir hayli memnun. 
Karatay’da sıcak asfalt seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda 2019’da 138, 2020’de ise 226 sokağı sıcak asfaltla buluşturan Karatay Belediyesi, söz konusu iki yılda 350 bin tondan fazla sıcak asfalt dökerek vatandaşların konforlu ve güvenli ulaşımına da katkı sunmuş oldu. 
İlçede bulunan sanayi bölgelerinin asfaltlama çalışmalarına da büyük önem veren Karatay Belediyesi sadece geçtiğimiz yıl 4 sanayi sitesinde 110 bin metrekareden fazla sıcak asfalt çalışması yaptı. 

YENİ ASFALT PLENTİ, ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI DAHA DA HIZLANDIRDI 
Altyapısı tamamlanan ilçedeki tüm yolları asfaltla buluşturan Karatay Belediyesi, geçtiğimiz günlerde uygun şartlarda saatte 240 ton asfalt üretimlik kapasitesiyle yeni asfalt plentinin de devreye girmesiyle asfalt çalışmalarına iyice hız verdi. 
Toplamda 13 milyon 500 bin liralık maliyetiyle üretime başlayan yeni asfalt plenti, asfaltlama hizmetlerinin çok daha hızlı ve etkin bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak sunarken araç filosunun da güçlenmesiyle birlikte yeni asfalt sezonu Karatay Belediyesi için bir hayli yoğun geçiyor.

SON 4 AYDA 90 NOKTANIN SICAK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI  
Bu kapsamda Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yeni asfalt sezonunun başladığı Mayıs ayından bugüne kadar 90 noktada sıcak asfalt çalışmasını tamamladı. Söz konusu çalışmalarla 100 bin tondan fazla sıcak asfalt döken ekipler, belediye tarafından bu sezon için ortaya konan 250 bin ton asfalt dökme hedefine de adım adım yaklaşması için büyük emek harcıyor. 
VATANDAŞLAR, KARATAY BELEDİYESİ’NİN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN
Yolları sıcak asfaltla buluşan mahalle sakinleri de Karatay Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalardan memnun. Vatandaşlar, belediye ekiplerinin durmadan çalıştığını ve daha kaliteli yollarda ulaşım imkanına kavuştuklarını belirterek Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür ettiler. 
HEMŞEHRİLERİMİZE HİZMETİN EN İYİSİ İÇİN GAYRET EDİYORUZ
İlçenin dört bir tarafında yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını değerlendiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçeye hizmetin en iyisi için canla başla çalıştıklarını belirtti. 
Karatay Belediyesi olarak merkezde ve merkeze uzak mahallelerin tamamında asfaltlama seferberliği ilan ettiklerini ve çalışmalarını bu yönde yürüttüklerinin altını çizen Başkan Hasan Kılca, “Emeğimizle, enerjimiz ve hizmet aşkımızla ilçemize hizmet etmek için durmadan çalışıyoruz. İlçemize artı değer olacak her türlü çabanın içerisinde olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda da sık sık ilçemizin bütün mahallelerimizi ziyaret ediyor, muhtarlarımız ve bölge sakinleriyle bir araya geliyoruz. Sahada hemşehrilerimizin isteklerini ve ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek ekiplerimizle hızlı karar alıyor ve anında da uygulamaya koyuluyoruz. Bu çalışma prensibimiz, hizmetlerimizin hem daha verimli hem de çok daha doğru şekilde olmasını sağlıyor. Mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu asfalt çalışmaları için Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlık tüm ekiplerimiz de, ilçemizin birçok noktasında şu anda faaliyetlerini sürdürüyor. Bütün gayretimiz, vatandaşlarımıza daha rahat ve daha konforlu bir ulaşım imkanı sunabilmek. Yollarımızın standardı gün geçtikçe yükseliyor. Belediye olarak bu sezon için belirlediğimiz 250 bin ton asfalt dökme hedefimize de adım adım yaklaşıyoruz. Yeni asfalt sezonunun başladığı Mayıs ayından bu yana altyapısı tamamlanan 90 noktaya 100 bin tondan fazla sıcak asfalt döktük. Yılsonuna kadar da bu yıl için hedeflediğimiz tüm işlerimizi tamamlayana kadar ekiplerimiz çalışmaya devam edecek” dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 4
  • 4
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (3)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • S
    Şahin
    3 yıl önce

    Başkanım karatay merkezde bile nekadar bozuk yol var artık yapsanız bir çalışma ile tesbit edip

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • A
    Ali
    3 yıl önce

    Seckm yakin yol yapiyor altinda ne su borusu var nede tel .kablusu nede lukarvar karalayib gidiyorlar .gidinde almantaya nasil yol yapiliyor gorun ogreninde gelin yazik milletin parasini carcurediyorlar bukonyadaki reisler

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (1)
  • HY
    HARUN YUSUF NUHHAN
    3 yıl önce

    Yigidi öldür hakkını yeme, Kılca calışıyor herbakımdan karatay belediyesi hizmeti cafede, lokantada cay bahcesinde aramıyor. Halk ne istiyorsa onu yapıyor. Yol lokal kütüphane yalnız imarda eksigi var. Karatay bölgesini meram kadar hızlı geliştirmiyor buda tenkit meram selcuklu kadar degerlendirin. Gecmişi vakıf olan yerleri harmanlayıp vebal alma başkanım. Vakıfları önemseki Allah önünu gelecegını acsın mahalle aralarında 18 le yapılan harmanlamalardan cıkar yeni karatay mengene, uluirmak sarıyakup, karaaslan da eski yeni vakifları ayır yeniden imar yapın buda emribil maruf neyhl i anil münker, yoksa bu sadece başkana ait deyil tüm imar da calışan ve encümen üyeleride Allahın gazabına ugramasın Mazallah. Fakat diger calışmaların takdiri hak ediyor başarılar tüm karatay calışanlarına. Hürmetlerimle

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English