DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Kıbrıs gazisi Fevzi Parlak, Artvin'de son yolculuğuna uğurlandı

Eklenme: 27.01.2022 - 14:36

Reklam alanı

ARTVİN (AA) - Artvin'in Hopa ilçesinde 69 yaşında hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi Fevzi Bayrak'ın cenazesi toprağa verildi.


Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Artvin Devlet Hastanesi'nde vefat eden Bayrak'ın cenazesi, Merkez Camisi'ne kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle Pınarlı köyündeki aile mezarlığına defnedildi.


Cenaze törenine, Bayrak'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Artvin Valisi Yılmaz Doruk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Kılınç, İl Emniyet Müdür Vekili Selahattin Güven, Hopa Kaymakam Vekili Mehmet Şerif Olçaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şentürk Ağırbaş, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Artvin Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Bakanı Merve Nilda Yavuzdemir, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ile vatandaşlar katıldı.



Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap