DOLAR : 42,91₺
EURO : 50,35₺
STERLİN : 57,87₺
GRAM : 6.155,11₺
ÇEYREK : 10.127,03₺
CUMHURİYET : 40.183,60₺
Güncel

Kenan Doğulu, Cumhuriyet'in 99. yılında başkentte konser verdi

Eklenme: 29.10.2022 - 21:47

Reklam alanı

ANKARA (AA) - Cumhuriyet'in 99. yılı kutlamaları kapsamında şarkıcı Kenan Doğulu, Ankara'da konser verdi.


Ankara Büyükşehir Belediyesince (ABB) Atatürk Orman Çiftliği'nde düzenlenen konsere başkentliler yoğun ilgi gösterdi.


Doğulu, Onuncu Yıl ve İzmir marşlarıyla başladığı konserde, sevilen parçalarını soğuk havaya rağmen alanı dolduran sevenleri için seslendirdi.


İzleyenlerin de şarkılarına eşlik ettiği konserde Doğulu'ya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, çiçek takdim etti.


Yavaş, konuşmasında, konserin verildiği alanın önemine işaret ederek, buranın Mustafa Kemal Atatürk tarafından orman çiftliği olarak Ankara halkına hibe edildiğini anlattı.


Başkent'te adım atılan her yerde Atatürk ve silah arkadaşlarının izinin bulunduğunu belirten Yavaş, Anadolu'nun kalbi başkenti dünya başkentleriyle yarışır hale getirmek istediklerini dile getirdi.



Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap