Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kaymakam Ömer Hilmi Yamlı Selçuklu'ya veda etti

Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı , Kocaeli Kartepe İlçe Kaymakamlığı görevine atanması nedeniyle 4 yıl görev yaptığı Selçuklu’ya veda etti. Meslek hayatında Konyada önemli tecrübe ve birikimler elde ettiğini ifade eden Kaymakam Yamlı: "Bu şehir gönlümün en müstesna yerinde yer aldı, sizleri unutmayacağım." dedi.

Kaymakam Ömer Hilmi Yamlı Selçuklu’ya veda etti
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Selçuklu İlçe Kaymakamlığı görevinden Kocaeli Kartepe İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı için Selçuklu Belediyesi’nin ev sahipliğinde bir veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeği olarak düzenlenen programa Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı,Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, MHP Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Dıgrak, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu , Belediye Başkan Yardımcıları,  Belediye Meclis Üyeleri, Selçuklu Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Mahalle Muhtarları, Kaymakamlığa bağlı İlçe Müdürleri, Kaymakamlık ve Milli Eğitim personeli katıldı.
Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı'nın yapmış olduğu çalışmalar ile ilçeye değer kattığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı  Ahmet Pekyatırmacı konuşmasında şu sözlere değindi:
"Bugün ayrılık günü ama biz değerli Kaymakamımızla dolu dolu geçirdiğimiz 4 yılı hakikaten çok çok önemsiyoruz ve kendisine buradan bütün hazirunun önünde teşekkür etmek istiyorum. Sayın Kaymakamım sağ olun, var olun. Birlikte görev yaptık ama zor dönemler olmasına rağmen dolu dolu bir 4 yılı birlikte geçirdik. Biz sizden çok çok razıyız, biz sizden çok çok memnunuz Allah'ta sizden razı olsun. Şehrimize değer kattınız, ilçemize değer kattınız. Buradaki bütün çalışmalarımızda hem kurumlarımızın çalışmalarında hem de yerel yönetimler olarak bizlerin çalışmalarında öncülük yaptınız. Birleştirici, bütünleştirici, uzlaştırıcı ve teşvik edici oldunuz. Hakikaten bu 4 yıl içerisinde sizin sayenizde çok değerli hizmetleri muhtarlarımızla, kurumlarımızla, il müdürlerimizle, meclis üyelerimizle birlikte yapma imkanına sahip olduk. Ve bütün Selçuklu Belediyemiz adına, bütün müdürlerimiz adına, bütün teşkilatlarımız adına, bütün muhtarlarımız adına sizde tekrar şükranlarımızı sunuyorum. Tabi ki görevler, hizmetler bir gün başlıyor, bir gün geliyor son buluyor. Ama biz inanıyoruz ki Konyamız da, Selçuklumuz da ne kadar değerli hizmetlere imza attıysanız, bundan sonraki süreçte de bundan sonraki aldığınız görevlerde de aynı şekilde çok önemli hizmetlere imza atacağınızı biliyoruz. Yeni görev yerinizde başarılar diliyorum. Muvaffakiyetler diliyorum. Sizi çok daha iyi yerlerde, çok daha yüksek mevkilerde görev alırken görmeyi diliyoruz. Tekrar 4 yıl içerisinde şehrimize, ilçemize kattığınız değerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de hayırlı hizmetler, hayırlı başarılar diliyorum." dedi.
Kaymakam Yamlı: "Bu şehir ve sizler bizim gönlümüzün en müstesna yerinde yer aldınız"
Selçuklu Kaymakamı  Ömer Hilmi Yamlı Konya'da güzel günler yaşadığını ifade ederek konuşmasında şu sözlere yer verdi: "Mekanların insanlar üzerinde etkisinin olduğuna inanan biriyim. Hz. Mevlana ve Hz. Konevi'nin diyarı olan bu şehir ve sizler hoşgörü ve misafirperverlikle bizlere en güzel örnek gösterdiniz. Burada gerçekten güzel günler gördük, güzel zamanlar geçirdik. Evlatlarımızın büyüdüklerini gördük, beraber çok güzel işler yaptık. Zor zamanlarda yaşadık burada, sıkıntılı zamanlar oldu. En sevdiğimiz insanları toprağa verdik, üzüldük. Ve bu zamanlarda sizleri yanı başımda gördüm. İş olarak da hep beraber güzel işler başardığımıza ben inanıyorum. Pandemi zamanında sadece 1 gecede kurmuş olduğum teşkilat ile salgınla var gücümüzle mücadele ettik. Yaptığımız bu çalışmalarla sadece Konya'da değil tüm Türkiye'de örnek bir birlikteliğe imza attığımızı düşünüyorum.  Kurumlarıyla, yöneticileriyle, insanıyla, doğasıyla, havasıyla, suyuyla tam bir uyum ve ahenk şehridir Konya. Burada arkadaşlarımızı, ağabeylerimizi, kardeşlerimizi, dostlarımızı, anılarımızı velhasıl ailemizi bırakıp gidiyoruz. Bu şehir ve sizler bizim gönlümüzün en müstesna yerinde yer aldınız. Bizler sizi unutmayacağız, lütfen sizlerde bu kardeşinizi unutmayınız. Bu şehirde kaldığımız her anda bizlere hizmet etmek imkanı veren yüce Rabbime hamdolsun. Her daim yanımızda olan başta Kaymakamlık personelimiz ve bütün daire amirlerimiz olmak üzere, Selçuklu Belediye Başkanımız ve Selçuklu Belediyemizin ailesi, il ve ilçe müdürlerimiz, Ak Parti Ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarımız, Meram ve Karatay Belediye Başkanlarımız, Türk Standartları Enstitüsü Başkanımız, muhtarlarımız, kurum amirlerimiz, meclis üyelerimiz, Şehit ve Gazi Derneklerimiz ve kurumların çok kıymetli mensupları hepiniz Allah razı olsun sizlerden. Burada ve burada ismini sayamadığımız tüm dostlarımıza ve hususi ile tüm Selçuklu ailesine teşekkür ederim. İyi ki varsınız, iyi ki sizleri tanımışım. Benden taraf varsa hakkınız helali hoş olsun. İnşallah sizlerde hakkınızı helal ediniz. Hepinize göstermiş olduğunuz bu güzel ev sahipliği için teşekkür ederim.  Programı tertip eden başta Selçuklu Belediye Başkanımız olmak üzere tüm emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Allah sizlerden razı olsun." dedi.

Başkan Angı: "Bu şehri büyütmek için büyük çaba var"
Konuşmalarını gerçekleştiren AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı: "Bu şehri yönetenler, bu şehre hizmet edenler ve bu şehirde yaşayanlar hep birlikteyiz. Bir araya gelme sebebimiz çok kıymetli Kaymakamımızı Konya'dan yolcu ediyor olmamız. Bu şehir için gecesini gündüzüne katmış, var olan çalışmaları daha yukarıya taşımak için gönül dünyasını da açarak bir dost olarak, ilçemizin en büyük mülki amiri olarak güzel işlere vesile oldu. Cenab-ı Hakta kendisine daha nice üst görevlerde, bu ülkeye bu devlete hizmet noktasında fırsatlar bulur inşallah. Kendisi gayretli, becerikli ve insani değerleri her şeyin önünde tutan biri. Kurum belediyeleri ve Selçuklu olarak, Konya olarak yarışa devam ediyoruz. Bu şehir için varız. Bu şehri büyütmek için büyük çaba var. En önemlisi ise güzel birlikteliğin berekete dönüşmesi. İlçede yapılan ne varsa sadece kamu adına yapılan işler değil her olaya, zorluk varsa aşmaya güzellik varsa kaynaşmaya iyi günde kötü günde sadece bir idareci olmak değil bir kardeş olmanın hukukunu koruyarak yaklaşımından dolayı kendilerine şehrimiz adına teşekkür ediyoruz. Allah sizden razı olsun. Selçuklu Belediye Başkanımıza da böyle nazik bir organizasyonda bizi buluşturduğu için ekibine teşekkür ediyoruz." dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu: "Kaymakamlarımızla, Emniyet Müdürümüzle, Belediye Başkanlarımızla, İl Başkanlarımızla, Konya'da devlet arabasının bütün parçaları büyük bir ahenk ve uyum içerisinde kamu hizmetinde boşluk bırakmadan çok uyumla gidiyor. Bu kadar yıllık kamu hizmetinde bizde Konya'da en ahenkli, verimli, uyumlu dönemi yaşadığımızı şahsen söylüyorum. Sizinde bunda çok büyük katkınız oldu. Burada hoş bir sada bırakıp gitmeniz çok güzel bir şey. Cenab-ı Allah hayırlı uzun ömürler versin, devletimize milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin." dedi. 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca: "Kıymetli Kaymakamımız sizi tanımaktan, sizinle birlikte çalışmaktan, Konya'ya hizmet etmekten çok mutluluk ve gurur duydum. Burada eserleriniz var. Görevler geçicidir ama büyük eserler bıraktınız, büyük izler bıraktınız. Her zaman Konya'da bir kapınız var. Sizleri unutamayız, unutmayacağız. Bundan sonraki süreçte de sizlere daha iyi görevler verileceğine biz inanıyoruz. İnşallah daha iyi yerlere layıksınız siz. Ben teşekkür ediyorum bu hizmetleriniz için. Bu birliktelik aslında Konya modelinin yansıması. Selçuklu Belediye Başkanımıza da bir organizasyon yaptığı için teşekkür ediyorum." dedi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş: "Biz Kaymakamımızı, ağabeyimizi hoşça uğurlayacağız. Kendisi kaymakam olmaktan öte. Hayatımızda belli bir yaştan sonra insan katmayız hepimiz biliriz, çocukluğumuzdan, gençliğimizden getirdiğimiz arkadaşlarımız olur, dostlar olur sayısı da kısıtlıdır. Biraz daha bu işleri yaparken arkadaşlarımız olur. Ömer ağabeyim benim hayatıma sonradan kattığım dost, kardeş olarak kattığım gönlüme yerleştirdiğim insanlardan birisi oldu. Bugün ayrılık günü değil sadece aramıza kilometreler girmiş olacak. Biz onu buradan bir dostumuzu, ağabeyimizi, bir arkadaşımızı uğurlar gibi uğurlayacağız." dedi.

MHP İl Başkanı Remzi Karaaslan: "Bugün aramızdan ayrılacak olan Selçuklu Kaymakamımızın gerçekten 4 yıldır Konyamız da, Selçuklumuzla birlik beraberlik içerisinde pandemi sürecinde çalışmalarını takip ettiğimiz kadarıyla Konyalı vatandaşlarımızın Selçuklumuzdaki muhtarımızla arasındaki diyaloglarını ve Selçuklumuza yapmış olduğu yatırımları birlik beraberlik içerisinde çok kıymetli Selçuklu Belediye Başkanımızla birlikte çalışmaları yakinen takip ettim. Allah kendilerinden razı olsun. Gitmiş olduğu yerde başarılarının devamını diliyoruz. Sizleri hiçbir zaman unutmayacağız Sayın Kaymakamım. Allah yolunuzu açık etsin." dedi.

Program Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı’ya veda anısına sunduğu ödül takdimi ile son buldu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 14
  • 4
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English