Son Dakika Haberler

Karatay Belediyesi’nin çocuklara özel organize ettiği etkinlikler artarak devam ediyor. Belediye bu kapsamda Karatay Kent Konseyi Çocuk Meclisi’ndeki çocuklar ve ailelerine yönelik bir piknik programı düzenledi. Bu özel etkinlikte Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın eşi Şerife Kılca ve Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fazilet Koçyiğit de çocukları yalnız bırakmadı.

Karataylı çocuklar piknikte buluştu
Karaaslan Piknik Bahçesi’nde düzenlenen piknik organizasyonuyla Karatay Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyeleri gönüllerince eğlendi ve keyifli bir gün geçirdi. 

Oldukça keyifli ve neşeli anların yaşandığı piknikte çocuklara Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın eşi Şerife Kılca ve Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fazilet Koçyiğit de eşlik etti. 

Etkinlikte çocuklar, 7 Kiremitten ip atlamaya, Renkli Stoptan Mendil Kapmacaya, Yakar Toptan, Sessiz Sinemaya kadar birçok geleneksel oyun oynadı. Etkinliğe katılan çocuklar ve aileleri program dolayısıyla Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Karatay Kent Konseyi’ne teşekkür ettiler.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri için Karatay’da birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, piknik etkinliğinin çocuklar tarafından çok sevildiğini belirtti.

Çocukların gelişimlerine katkı sunacak etkinlikleri gerçekleştirmeyi sürdüreceklerini ifade eden Hasan Kılca; “Çocuklarımızın sosyalleşmesi açısından bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Amacımız ilçemizde kültürel ve sosyal etkinliklerimizden hiçbir çocuğumuzun eksik kalmaması.

Karatay’ımızı yönetirken çocuklarımızı sadece dinlemiyoruz. Aynı zamanda onlarında fikirlerini hayata geçiriyoruz. Bu amaçla çocuklarımız için hizmet üretmeye devam edeceğiz. Karatay Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz; spor tesislerimiz, yaz okullarımız, kültür ve sanat etkinliklerimiz, Robotik Kodlama ve daha birçok alandaki yatırımlarımızın hepsi çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi şartlarda gelişmesi ve kendilerini geliştirmeleri için. Geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımız için hizmet üretmeye, onlara her türlü alanda destek vermeye devam edeceğiz. Parkımızı neşelendiren minik misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. 


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 2
  • 5
  • 2
  • 2
  • 4
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English