Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay, Türkiye Yüzyılı’nda gençlerin yol haritasında önemli bir rol üstleniyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya Çalışan Gençlik Meclisi’nin “Sen de Sor” programında çalışan gençlerle bir araya geldi.

Karatay, Türkiye Yüzyılı’nda gençlerin yol haritasında önemli bir rol üstleniyor

Yerel yönetimler alanındaki tecrübelerini ve belediye olarak 5 yılda yaptıkları yatırım ile projelerini gençlerle paylaşan Başkan Hasan Kılca, gençlerin hem Konya hem de Karatay gündemiyle ilgili tüm sorularını da samimiyetle yanıtladı.

 

Karatay Belediyesi olarak ilçedeki bütün çocukları ve gençleri çok önemsediklerine vurgu yapan Hasan Kılca; “Bizler, belediyemizin imkânları ölçüsünde, birçok proje ve yatırımımızla çocuklarımız ile gençlerimizin iyi yetişmesi ve geleceğe iyi hazırlanması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 


Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya Çalışan Gençlik Meclisi’nin “Sen de Sor” başlığı altında gerçekleştirdiği programda gençlerle buluştu. 


Programda belediyecilik alanındaki tecrübelerini gençlerle paylaşan Başkan Hasan Kılca, gençlerin hem belediyecilik hem de kendi hayatlarıyla ilgili sorduğu soruları da tek tek yanıtlamayı ihmal etmedi.  


ANAOKULUNDAN TUTUN DA ÜNİVERSİTEYE KADAR ÇOCUKLARIMIZ BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK
Karatay Belediyesi olarak çocukları ve gençleri çok önemsediklerini ifade eden Hasan Kılca, Türkiye Yüzyılı’nda çocukların ve gençlerin ülke olarak belirlenen yeni yol haritasında çok önemli rol oynamaya devam edeceğinin altını çizdi.


Bu hedefe ve amaca uygun olarak kendilerinin de son 5 yılda önemli yatırım ve projeleri bir bir hayata geçirdiklerini söyleyen Kılca; “Karatay Belediyesi olarak anaokulundan tutun da üniversiteye kadar hayata geçirdiğimiz pek çok projemiz var. Bunları hayata geçirirken de çocuklarımızın ve gençlerimizin beklenti ile ihtiyaçlarını tespit edebilmek adına ilçemizdeki 160 okulun tamamını ziyaret ettim. Ziyaretlerimizde de öğretmenlerimize okul yöneticilerimize okullarımızın tüm ihtiyaçlarını biz karşılayacağız, sizler eğitime odaklanın dedik. Böylece okullarımızın neye ihtiyacı varsa bu eksiklikleri gidermeye gayret ettik, buna da devam ediyoruz. Bahçesi uygun olan tüm okullarımıza halı saha sözü verdik ve bugüne kadar 30 okulumuza 30 adet FIFA normlarında suni çim halı saha kazandırdık. Kapalı spor salonu yaptığımız okullarımız var. TÜBİTAK tarafından her ay yayınlanan popüler bilim dergilerini ücretsiz bir şekilde ilkokuldan lisede eğitim gören tüm öğrencilerimize ulaştırıyoruz. Yine bütün okullarımıza Popüler Bilim Yayınları Kitaplıkları kurduk. Öğrenciler arasında futbol, satranç ve basketbol turnuvaları düzenliyoruz. Spor branşlarında yeteneği olan çocuklarımızı kulübümüze dâhil ediyoruz” ifadelerini kullandı.  

YATIRIMLARIMIZDA EN BÜYÜK PAY ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN
İlçemizin farklı noktalarında 4 adet KOMEK binası yaparak Büyükşehir Belediyemize teslim ettik. Bu tesislerden birisi Bilgehane olarak gençlerimize hizmet veriyor. Yine Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi’ni tamamlayarak burayı da gençlerimizin hizmetine sunduk. Bu merkezlerimizin sayısını da önümüzdeki dönem artırmayı hedefliyoruz. Belediye bütçemiz açısından tarihimizin en büyük yatırımız olan Karatay Spor Merkezi’ni de gençlerimiz için inşa ediyoruz. Yapımı devam eden ve içerisinde yüzme havuzu, basketbol sahaları ve bireysel spor alanları gibi daha pek çok donatıyla hayata geçirdiğimiz tesisimizi bu yıl içinde tamamlayacağız. Bu ve daha birçok projeyle çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Çünkü onların iyi yetişmesi ve geleceğe iyi hazırlanması çok önemli. Bu bağlamda bizler de belediyemizin imkanları ölçüsünde onlar için çalışmayı ve onlara hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Bu güzel program vesilesiyle gençlerle buluşmuş olmaktan dolayı mutluyum. İlginiz ve bu sıcak karşılamanız dolayısıyla sizlere şükranlarımı sunuyorum. Yine bu güzel buluşmayı sağlayan Çalışan Gençlik Meclisi Başkanı Veli Vural kardeşime de teşekkür ediyorum.” (Veli Şengül)

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 3
  • 2
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English