Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay Kültür ve Sanat Akademisi öğrencilerinden Başkan Kılca'ya ziyaret

Karatay Kültür ve Sanat Akademisi’nde eğitim alan öğrenciler ile eğitmenler, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret etti.

Karatay Kültür ve Sanat Akademisi öğrencilerinden Başkan Kılca’ya ziyaret
Belediye olarak nesillerin yetişmesi ve geleceğe hazırlanması için ellerinden geleni yaptıklarını aktaran Başkan Kılca; “Yaz tatillerinizi hem verimli bir şekilde değerlendirdiniz hem de çok güzel şeyler öğrendiniz. Her birinizin geleceğin sanatçıları, hocaları ve ülkemizin gururu insanlar olacağınıza yürekten inanıyorum” dedi. 
Karatay Belediyesi’nin Doğuş Mahallesi’ne kazandırdığı Karatay Kültür ve Sanat Akademisi öğrencileri, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret etti. 

Başkan Hasan Kılca, kendisini ziyarete gelen akademi öğrencilerini ağırlayarak, yetenekli gençlerle bir süre sohbet etti, Karatay Kültür ve Sanat Akademisi’nde aldıkları eğitimler ile yaptıkları etkinlikler hakkında bilgi aldı.

SİZLER GELECEĞİN SANATÇILARI VE ÖNEMLİ HOCALARI OLACAKSINIZ
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Hasan Kılca, öğrenci ve eğitimcilere teşekkür etti. Gelecek nesillere daha güçlü ve daha yaşanabilir bir Karatay bırakmak için yoğun gayret ve çaba sarf ettiklerinin altını çizen Kılca; “Yaz tatillerinizi hem verimli bir şekilde değerlendirdiniz hem de çok güzel şeyler öğrendiniz. Ahşapla, seramikle, resim ve daha birçok sanat dalıyla uğraşmak da oldukça zevklidir, güzeldir. Sanatla uğraşan insanlar daha naif ve kibar olurlar. Sizler aynı zamanda aynı sınıftaki arkadaşlarınıza göre de bir adım daha önde olursunuz. Her birinizin geleceğin sanatçıları, hocaları ve ülkemizin gururu insanlar olacağınıza yürekten inanıyorum. Sizler istedikten ve gayret ettikten sonra bizler sizin için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

KARATAY’IN YENİ YETENEKLERİ’NDEN BAŞKAN KILCA’YA ANLAMLI HEDİYELER 
Karatay Kültür ve Sanat Akademisi 2023 Yaz Dönemi eğitimlerine katılan öğrenciler, ziyaretin sonunda aldıkları eğitimler süresi boyunca ürettikleri çeşitli eserleri Başkan Hasan Kılca’ya hediye ettiler. (Yunus Köroğlu)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English