Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay Kültür ve Sanat Akademisi'nde eğitimler tamamlandı

Karatay Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı ve 7-14 yaş aralığındaki 650 Karataylı çocuk ve gencin eğitim aldığı Karatay Kültür ve Sanat Akademisi 2023 Yaz Dönemi sona erdi.

Karatay Kültür ve Sanat Akademisi’nde eğitimler tamamlandı
Yaklaşık iki ay süren eğitimlerle bilim, kültür, sanat ve el becerileri gibi daha birçok alanda yeteneği bulunan gençlerin ile çocukların geleceğine önemli katkılarda bulunuldu.

Eğitimlerini tamamlayan öğrencileri kutlayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Verilen eğitimlerle çocuklarımızın ve gençlerimizin sosyalleşmesine ve yetenekleri olduğuna inandıkları alanlarda kendilerini geliştirmelerine katkı sağladık” dedi. 
 
Karatay Belediyesi tarafından Doğuş Mahallesi’ne kazandırdığı Karatay Kültür ve Sanat Akademisi’nde 2023 Yaz Dönemi tamamlandı. 7-14 yaş aralığındaki 650 çocuk ve genç, 8 hafta boyunca öğrenme, üretme ile uygulama çabalarının yeni mekânı haline gelen akademide teorik ve uygulamalı olarak eğitimler aldı. 
 
KARATAY’IN YENİ YETENEKLERİ AKADEMİDE YETİŞİYOR
Bilimden kültüre, sanattan müziğe ve el becerilerine kadar birçok alanda eğitimler alan eğitim çağındaki çocuklar ve gençler; Ahşap, Çini, Müzik, Resim, Drama, Akıl ve Zekâ, Yabancı Dil ile Bilişim Atölyesi gibi 11 farklı atölyede kendilerini ve yeteneklerini geliştirdiler. 
Çocuk Okuma ve Oyun Salonları da bulunan akademide uzman isimler; öğrencilerin sanata ve kültüre olan ilgi ile yeteneklerinin daha da gelişmesine katkı sundu. Karatay Kültür ve Sanat Akademisi böylece, çocukların ve gençlerin hayal dünyalarını kolayca sergileyip görsel, duygusal ve bilişsel becerilerini daha da geliştirirken, içlerindeki yeteneklerinin de farkına varmasına destek oldu.
 
Karatay Kültür ve Sanat Akademisi 2023 Yaz Dönemi eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, yeni hobiler edindikleri, yetenekleri olduğu alanlarda nitelikli eğitim aldıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler. Öğrenciler ayrıca, Karatay Kültür ve Sanat Akademisi’ni ilçeye kazandırdığı için ve akademide verilen eğitimler dolayısıyla Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya ve hocalarına teşekkür ettiler. 
GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da yaptığı açıklamada Karatay Belediyesi olarak geleceğe yatırım yapmayı sürdürdüklerinin altını çizdi. 
 
Başkan Hasan Kılca; “Gelecek nesillere daha güçlü ve daha yaşanabilir bir Karatay bırakmak için yoğun gayret ve çaba sarf ediyoruz. Bu kapsamda da ilçemize kazandırdığımız Karatay Kültür ve Sanat Akademisi sayesinde çocuklarımıza ve gençlerimize sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle ilgili her alanda eğitimler verdik. Bu dönemde de toplamda 650 çocuk ve gencimizin sosyalleşmesine ve yetenekleri olduğuna inandıkları alanlarda kendilerini geliştirmelerine katkı sağlamış olduk. Çocuklarımız yaklaşık iki ay boyunca hem eğlendi hem de öğrendiler ve sosyalleşerek keyifli zaman geçirdiler. Bu vesileyle eğitimlerini başarıyla tamamlayan tüm çocuklarımızı kutluyorum. Yavrularımızı geleceğe hazırlayan tüm hocalarımıza ve akademi görevlileri, yöneticileri ve çalışanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
(Veli Şengül)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English