Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay Kültür ve Sanat Akademisi’nde eğitimler başladı

Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Karatay Kültür ve Sanat Akademisi’nde eğitimler başladı. 7-14 yaş aralığında yüzlerce çocuğun eğitim aldığı akademinin; bilim, kültür, sanat ve el becerileri konusunda yeteneği bulunan çocuk ile gençlerin geleceğine önemli katkıda bulunması hedefleniyor.

Karatay Kültür ve Sanat Akademisi’nde eğitimler başladı
Karatay Belediyesi’nin Doğuş Mahallesi’ne kazandırdığı Karatay Kültür ve Sanat Akademisi’ne yapılan kayıtların ardından 8 hafta sürecek eğitimler başladı. 

KARATAY’IN KÜLTÜR VE SANATINA KATKI YAPAN AKADEMİ
İlçede eğitim çağındaki çocukların ve gençlerin öğrenme, üretme ile uygulama çabalarının yeni mekânı olma hedefiyle çocuklarda yeni beceriler ve araç kullanma kazandırmak amacıyla kurulan akademide 7-14 yaş aralığındaki 655 kursiyer, 25 Ağustos’a kadar teorik ve uygulamalı olarak eğitim alıyor. 
Ahşap, Çini, Müzik, Resim, Drama, Akıl ve Zekâ, Yabancı Dil ile Bilişim Atölyesi gibi 11 farklı atölyenin yanı sıra Çocuk Okuma ve Oyun Salonları da bulunan akademide uzman isimler; öğrencilerin sanata ve kültüre olan ilgi ile yeteneklerinin daha da gelişmesine katkı sunuyor. Karatay Kültür ve Sanat Akademisi, çocukların hayal dünyalarını kolayca sergileyip görsel, duygusal ve bilişsel becerilerini daha da geliştirirken içlerindeki yeteneklerinin de farkına varmasına destek oluyor. 
KARATAY’IN YENİ CEVHERLERİ AKADEMİDEN MEMNUN
Karatay Kültür ve Sanat Akademisi sayesinde yeni sanat dallarıyla tanışan kursiyerler de yepyeni hobi edindikleri için mutlu ve kendilerine verilen eğitimlerden son derece memnun. Kursiyerler; “Burayı ve buradaki yeni arkadaşlarımı çok sevdik. Öğretmenlerimiz de çok iyiler. Hem ilgi duyduğumuz konularda kendimizi daha da geliştirip el becerimizi artırıyoruz hem de hem de çok eğleniyoruz. Burayı yapan Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca’ya ve tüm hocalarımıza teşekkür ediyoruz” dediler. 
ÇOCUK VE GENÇLERİMİZİN SANATSAL VE KÜLTÜREL GELİŞİMİNE KATKI SUNUYORUZ
Konuyla ilgili değerlendirme yapan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek, eğitimlere katılan tüm çocuklara ve gençlere başarılar diledi. 
Başkan Hasan Kılca; “Gelecek nesillere daha güçlü ve daha yaşanabilir bir Karatay bırakmak için yoğun gayret ve çaba sarf ediyoruz. Bu kapsamda geleceğimizin teminatı yavrularımıza yönelik sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle ilgili her alanda eğitimler de vererek, onların sosyalleşmesine, fiziksel ve zihinsel yönden gelişmelerine katkı sağlıyoruz. Kayıtlarını tamamlayıp artık eğitim vermeye başladığımız Karatay Kültür ve Sanat Akademisi sayesinde çocuklarımız ve gençlerimiz; tatil boyunca hem eğlenerek öğreniyor hem de sosyalleşerek keyifli zaman geçiriyorlar. Burası, çocuklarımızı yetenek ve ilgi alanlarına göre yönlendirerek sosyal yaşama ve geleceğe hazırlıyor” ifadelerini kullandı. (Tahir Yılmaz)

Kaynak: Tahir Yılmaz

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English