Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay’da vatandaş memnuniyeti tescillendi, belgelendi

İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren ve vatandaşın memnuniyetini her şeyin önünde tutan Karatay Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalarla TSE’den “TS ISO 10002 Vatandaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi” almaya hak kazandı. Belgeyi TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin’den alan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Karatay Belediyesi olarak standardı oldukça yüksek bir belediyecilik anlayışıyla ilçemize hizmet ediyoruz” dedi.

Karatay’da vatandaş memnuniyeti tescillendi, belgelendi
Yüksek performanslı, daha verimli ve kaliteli hizmet verme anlayışıyla hareket eden Karatay Belediyesi, Türk Standartları Enstitüsü tarafından yerel yönetimlere de verilen “TS ISO 10002 Vatandaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi” almaya hak kazandı. 

Belgenin takdimi için Karatay Belediyesi’ni Genel Sekreter Yardımcıları İlhami Aktürk, Mustafa Koca ve Güvenir Kaan Esen ile birlikte ziyaret eden TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile bir araya geldi. 

TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, yürütülen çalışmalar ve personele yönelik verilen eğitimler sonucunda Karatay Belediyesi’nin almaya hak kazandığı “TS ISO 10002 Vatandaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi”ni Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya takdim etti. 
KARATAY BELEDİYESİ, BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK BİR İLÇEMİZ
“TS ISO 10002 Vatandaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi”nin, hizmet sunan tüm kamu kurum ve kuruluşlara verilebildiğini belirten TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, Karatay Belediyesi’nin çalışmalarıyla örnek bir belediye olduğunun altını çizdi. 

Mahmut Sami Şahin; “Karatay Belediyemiz, vatandaşlarımıza verdiği hizmetlerde belli bir standardın belli bir kalitenin, hizmet verdiği kesimlerden gelen talep, öneri ve şikâyetlerin daha disiplinli bir şekilde değerlendirilerek hizmet kalitesine yansıtılması ile ilgili kuralların uygulanması noktasında bir yönetim sistemini de artık uyguluyor. Karatay Belediyesi zaten bu manada belediyecilikte örnek bir ilçemiz. Bu belge ile de birlikte artık belli bir kurallar ve standartlar çerçevesinde uygulanmış olmasını da sağlamış olacak. Bu vesileyle Karatay Belediyemizi ve başkanımızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.
BELEDİYE OLARAK STANDARDI OLDUKÇA YÜKSEK BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA İLÇEMİZE HİZMET EDİYORUZ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, kendisi de bir Konyalı olan TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin’i Karatay’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TS 10002 Vatandaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi’nin kendilerine ayrıca bir sorumluluk yüklediğini belirtti. 
Başkan Hasan Kılca şunları aktardı; “Belediye olarak hizmetlerimizin merkezine her zaman insanımızı koyduk ve bu anlayışla ilçemize hizmet ediyoruz. Çünkü vatandaş memnuniyeti bizim için son derece önemli. Aldığımız TS 10002 Vatandaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi de hemşehrilerimize ve ilçemize standartları çok daha yüksek bir belediyecilik anlayışıyla hizmet etme yükümlülüğünü getiriyor bizlere. Zaten bizler, yıllardır Karatay Belediyesi olarak bu anlayışla hizmet ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hemşehrilerimize aynı anlayışla hizmet etmeyi sürdüreceğiz.”

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 16
  • 7
  • 0
  • 13
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • KM
    Kim memnun?
    1 yıl önce

    Ne memnuniyeti be...Ev kiraları uçtu..Kim memnunmuş?

    • Cevapla
    • Begen (6)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English