Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay'da sanat dolu bir akşam gerçekleştirildi

Karatay Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi tarafından organize edilen Türk Müziği Konseri, Konyalı sanatseverlerle buluştu. Oldukça yoğun ilginin olduğu konserde Türk Müziği Korosu sanatçıları, Türk Müziği’nin en sevilen ve dillerden düşmeyen şarkılarını çalıp seslendirdi. Hüseyni – Mahur eserler ile Solo eserlerle koro, Konyalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Karatay’da sanat dolu bir akşam gerçekleştirildi

Karatay Belediyesi, birçok kültür ve sanat programına ev sahipliği yaparak Karatay’ı kültür ve sanatın merkezi haline getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Karatay Kültür ve Sanat Akademisi tarafından düzenlenen Türk Müziği Korosu Konseri gerçekleştirildi. Konyalıların büyük ilgi gösterdiği program, Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda yapıldı. 

TÜRK MÜZİĞİ’NİN EN SEVİLEN VE DİLLERDEN DÜŞMEYEN ŞARKILARIYLA UNUTULMAZ BİR AKŞAM 
Konser salonunu tamamen dolduran Konyalı sanatseverler; Ali Erol yönetimindeki programda, Hüseyni Fasıl ve Mahur makamındaki eserler ile solo şarkılarıyla Konyalılara unutulmaz bir akşam yaşadı. 

Türk Müziği’nin en sevilen ve dillerden düşmeyen şarkılara eşlik eden Konyalılar; kültürel hizmetlere verdiği önemden dolayı Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya ve Karatay Kültür ve Sanat Akademisi ile Türk Müziği Korosu sanatçılarına teşekkür ettiler. 

HEMŞEHRİLERİMİZİ SANATLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ 
“Karatay Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal projelerimizi vatandaşlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz” diyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, Türk Müziği Konseri’nin düzenlenmesinde ve yapılmasında katkısı olan, programa katılan herkese teşekkür etti. 
Karatay’ın kültürel ve sanatsal vizyonunu geliştirmeye devam ettiklerini dile getiren Hasan Kılca şunları aktardı; “İlçemizin güçlü temellere dayanan kültürel ve sanatsal vizyonunu bu tür organizasyonlarla geliştiriyoruz. Türk Sanat Müziği’ni ayrıca önemsiyoruz. Türk müziğine değer katan eserleri bugün hemşehrilerimizle buluşturduk. Türk Sanat Müziği, geçmişimizin zenginliklerini korurken bu zenginliği geleceğe de aktaran değerli bir mirastır. Karatay Kültür ve Sanat Akademimiz tarafından organize edilen Türk Müziği Konseri de bu bağlamda bu kültürel yolculuğa önemli katkılar sunmuştur. Sahne alan koromuzdaki değerli sanatçılarımıza teşekkür ediyorum.  Her hafta farklı bir etkinlik düzenleyerek ilçemizin kültürel hayatını zenginleştirmeye ve hareketlendirmeye gayret edeceğiz. Karatay’da kültür ve sanat etkinliklerimiz sürecek.” (Yunus Köroğlu) 

 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English