Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay'da parke çalışmaları sürüyor! Başkan Kılca sahada denetimde

Karatay Belediyesi, vatandaşların yaşam alanlarını güzelleştirmek, ilçenin tamamındaki cadde ve sokakların çok daha modern bir görünüme kavuşması amacıyla ilçede altyapı yenileme, asfalt kaplama, parke yol ile çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Karatay’da parke çalışmaları sürüyor! Başkan Kılca sahada denetimde
Karatay Belediyesi, ilçenin daha estetik ve daha konforlu yollar, cadde ve sokaklara kavuşması adına Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı bütün ekipler sahada çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, ilçenin dört bir tarafında asfalt çalışmalarının yarı sıra, alt yapısı tamamlanan yolları kilitli parke taşı döşeyerek vatandaşların yaşam alanlarını güzelleştirmeyi sürdürüyor.
Geçtiğimiz yıl merkez ve merkeze uzak mahallelerde 1 milyon 500 bin metrekareden fazla kilitli parke taşı döşeyen Karatay Belediyesi, bu yıl da “Karatay’ın ilçe
merkezinde ne varsa bütün mahallelerde de o olacak” anlayışıyla hareket ediyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da Karatay Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin merkeze uzak İsmil, Ovakavağı, Yarma, Göçü ve Karakaya mahallelerindeki çalışmalarını yerinde inceledi.
Karatay Belediyesi olarak vatandaşlara verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirterek, Karatay’a hizmetin en iyisini yapmak için tüm ekipleriyle çalıştıklarını kaydeden Başkan Hasan Kılca, “Tek bir derdimiz var o da ilçemize ve hemşehrilerimize hizmetin en güzelini en iyisini yapmak. Bizler de yol medeniyettir diyor ve bu düsturla çalışıyoruz. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğümüze tüm bağlı ekiplerimiz, vatandaşlarımızın rahatı ve mutluluğu için ilçe genelinde gerek yeni yol açma gerekse de altyapısı tamamlanmış yerlerde kilitli parke yol çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Merkeze uzak İsmil, Ovakavağı, Yarma, Göçü ve Karakaya mahallelerindeki çalışmalarını yerinde gördük. Karatay’ımızın 80 mahallesinin tamamında altyapı tamamlanıncaya kadar tüm ekiplerimizle sahada olmaya devam edeceğiz. Çabamız, koyduğumuz hedefimizi bu dönemde tamamlamak. Yoğun bir çalışma içinde olan
çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 0
  • 4
  • 4
  • 0
  • 5
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English