Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay’da “İlkokullar Arası Dostluk Ve Kardeşlik Futbol Turnuvası”nın ikincisi başladı

Karatay’da Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve 39 okuldan 624 öğrencinin katıldığı “İlkokullar Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” başladı. Günde 8 karşılaşmanın yapılacağı turnuvada dereceye girenleri ise büyük sürprizler beklerken Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, turnuvayı bu yıl bir kez daha düzenledikleri için heyecanlı ve mutlu olduklarını söyledi.

Karatay’da “İlkokullar Arası Dostluk Ve Kardeşlik Futbol Turnuvası”nın ikincisi başladı
Karatay Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla organize edilen “İlkokullar Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” başladı. 

Karatay’daki 39 ilkokuldan oluşturulan takımların mücadele edeceği ve 1 ay sürecek turnuva, Karatay Şehit Nihat Gün Spor Tesisleri’nde gerçekleştiriliyor. Günde 8 maçın oynanacağı turnuva sonucunda dereceye girenleri ise sürpriz ödüller bekliyor.

 HERŞEY YARINLARIMIZ VE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, turnuvayla ilgili yaptığı değerlendirmede bu yıl ikincisini düzenledikleri organizasyona katılan okullara ve tüm öğrencilere başarılar diledi. 

Eğitim, kültür, sosyal ve spor alanlarında önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Hasan Kılca; “Karatay Belediyesi olarak çok daha sağlıklı nesiller için emek harcıyoruz. Çünkü Ülkemizin çok daha sağlıklı, daha zinde ve çok daha çalışkan nesillere ihtiyacı var. Bu hedefin gerçekleşmesine katkı sunmak adına Karatay Belediyesi olarak bizler de Karataylı yavrularımız için ülkemiz için birçok proje üretiyor ve emek harcıyoruz. Her şey yarınlarımız için diyoruz ve bu doğrultuda da eğitim çağındaki yavrularımızın daha fazla spor yapabilmesi, kendi aralarında daha iyi kaynaşıp sevgi ile dostluğunuzun pekişmesi amacıyla geçtiğimiz yıl ilkini yaptığımız ve güzel ilgi gören ilkokullar arası futbol turnuvasının bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Turnuvaya 39 ilkokuldan 624 yavrumuz katılıyor. Turnuvanın çocuklarımız arasındaki sevgi, saygı, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkı sağlayacağına inanıyorum. Turnuvaya katılan tüm okullarımıza, okul idarecilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, hepsine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English