Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay’da bu yıl hedef 750 bin metrekare parke yol çalışması

Karatay Belediyesi, ilçenin yaşam kalitesini yükseltmek ve vatandaşın mutluluğuna katkı sunmak amacıyla Karatay’ın her köşesinde çalışma yürütüyor.

Karatay’da bu yıl hedef 750 bin metrekare parke yol çalışması
İlçedeki cadde ve sokakların daha modern bir görünüme kavuşabilmesi amacıyla asfalt kaplama, parke yol ile çevre düzenleme çalışmalarına hız veren Karatay Belediyesi, aynı anda merkeze uzak 9 mahallede parke yol çalışması yürütüyor. Katrancı, Köseali, Akörenkışla, Sakyatan ve Şatır mahallelerindeki çalışmaları yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Bu yıl için 750 bin metrekarelik kilitli parke yol hedefi koyduk. 20 mahallemizi içeren söz konusu çalışmalarımız kapsamında şu anda 9 ayrı mahallemizde 9 ekibimiz çalışıyor. Amacımız Karatayımızın güzelleşmesine ve estetik bir görünüme kavuşmasını sağlamaktır” dedi.
Karatay’ın çok daha estetik ve daha konforlu yollara, caddelere ve sokaklara kavuşması amacıyla Karatay Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı bütün ekiplerini sahada tutmaya devam ediyor. 
Bu kapsamda ekipler aynı anda; alt yapısı tamamlanan merkeze uzak 9 mahallede kilitli parke yol çalışması yapıyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Katrancı, Köseali, Akörenkışla, Sakyatan ve Şatır Mahallelerindeki çalışmalarını yerinde inceledi.
Çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Hasan Kılca, “6 Şubat’ta yaşadığımız büyük depremler nedeniyle büyük bir acı yaşadık. Bu vesileyle depremde vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Ülkemizin milletimizin başı sağ olsun. Olayın yaşandığı ilk andan itibaren tüm belediyelerimizle birlikte arama kurtarmadan enkaz kaldırmaya, yardım malzemelerinin toplanması ve koordinasyonundan bölgedeki kardeşlerimizin barınması ile bölgenin temizliğine kadar yerine getirdik. Tüm bu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir taraftan da ilçemizdeki hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu konuda büyük bir gayret ve özveri içerisindeyiz. İlçe merkezimizin yanı sıra merkeze uzak tüm mahallelerimizin altyapısıyla ilgili çalışma yapıyoruz. Bu yılki hedefimiz 750 bin metrekare kilitli parke yol yapmak. Ekiplerimiz çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz yıllarda merkeze uzak 12 mahallemizin parke yol çalışmasını tamamlamıştık. Bu yıl da geriye kalan 20 mahallemizde çalışmamızı sürdürüyoruz. Şu anda 9 ayrı mahallemizde 9 ayrı ekibimiz büyük bir özveriyle çalışıyor. Amacımız şehrimizin, Karatayımızın ve mahallelerimizin güzelleşmesine, estetik bir görünüme kavuşmasını sağlamak. Bu çerçevede de bu yıl Karatay Belediyesi olarak altyapı çalışmalarına 500 milyon TL harcamayı planladık” dedi. 


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 4
  • 0
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English