Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri yeni binası açıldı

Karatay Belediyesi, ilçenin tamamına daha kaliteli hizmet vermek amacıyla aldığı 41 yeni araçla hem araç filosunu güçlendirdi hem de Tatlıcak Tesisleri’ne yeni bir hizmet binası kazandırdı.

Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri yeni binası açıldı
Karatay Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmesi amacıyla Karatay Tatlıcak Tesisleri’nde yapımını tamamladığı yeni hizmet binasının açılışının yanı sıra araç parkına 41 adet yeni aracın eklenmesi dolayısıyla bir tören düzenledi. 

KARATAY’A DOKUNAN VE ONARAN ELLER HER ZAMAN DEĞERLİDİR
Tatlıcak Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, geçtiğimiz haftalarda Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdiklerini hatırlatarak ilçeye hizmet etmek için durmadan çalıştıklarının altını çizdi. 
Başkan Hasan Kılca; “Karatay’a dokunan ve onaran eller her zaman değerlidir. Bu değer çerçevesinde oluşturduğumuz hizmet ağını her geçen gün genişleterek ve güçlendirerek yolumuza devam ediyoruz. İlçemizde ikamet eden her bir vatandaşımız; vatandaşımıza hizmet ulaştırmada emek veren her bir çalışanımız “Bir Başka Karatay” idealimizin bir temsilcisi ve bu bağın güçlü birer destekçileridir” ifadelerini kullandı. 
İNSANIMIZIN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRIRKEN, EKİP ARKADAŞLARIMIZIN ÇALIŞMA ALANLARINI DA ÜST SEVİYESİNE TAŞIYORUZ
Açılışı gerçekleştirilen Tatlıcak Tesisleri’nin 3 bin metrekare inşaat alanına sahip olduğunu ve içerisinde Fen İşleri, Çevre Koruma ve Kontrol, Makine İkmal, İklim Değişikliği ve sıfır Atık Müdürlükleri ile Tesisler Müdürlüğü hizmet bürolarının yer aldığının bilgisini veren Hasan Kılca, şöyle devam etti; “Binamızın yanında bulunan alana petrol istasyonu ve bir de betonarme bitüm tankı kazandırdık. 5 birimimizi bir araya getirdiğimiz bu tesisimiz, petrol istasyonumuz ve betonarme bitüm tankımızın toplam maliyeti 15,6 milyon liradır. Bizim temel ilkemiz ve prensibimiz, insanımızın yaşam kalitesini artıracak hizmetler yaparken bu hizmetleri ulaştıracak ekip arkadaşlarımızın çalışma alanlarını da üst seviyesine taşımak. Arkadaşlarımızın çalışma ortamı ne kadar ferah ve nezihse ulaştırdıkları hizmette bir o kadar kalitelidir.” 
2019’DAN BERİ MAKİNE PARKIMIZDAKİ ARAÇ SAYISINI 155 ARAÇLA GÜÇLENDİRDİK
Hasan Kılca sözlerini şöyle tamamladı; “Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermek amacıyla ‘TS ISO 10002 Vatandaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgemizi TSE Başkanımızın elinden aldık. Amacımız hemşehrilerimize daha kaliteli hizmet sunmak. Bunun için de araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin yaşam konforuna katkı sunmak hedefiyle sahadaki araçlarımıza bugün itibariyle 41 yeni aracımızı hizmete alıyoruz. Yeni araçlarımızın toplam değeri 38 milyon liradır. 2019’dan bugüne kadar makine parkımızdaki araç sayısını 155 araçla güçlendirdik. Alımını yaptığımız araçların tamamını öz kaynaklarımızla sağladık. Bugünkü güncel maliyeti 543 milyona ulaşan bu yatırımımızla, makina parkımızın modernizasyonunu bir üst seviyeye ulaştırırmış; ilçemize yaptığımız hizmette verimliliği daha da artırmış olduk.  Bizler iş yapıyoruz. hizmet üretiyoruz, şehir şehir gezmiyoruz. Bu güzel ilçeye hizmet etmek için yüreğimizi ortaya koyduk. Tevazu ve gayreti elden bırakmıyoruz. Karatay’ın hizmetkarı olmaktan bahtiyar oluyoruz. Bu düşünlerle alımını gerçekleştirdiğimiz 41 aracımız ve çok daha ferah, işlevsel ve modern bir hale gelen Tatlıcak Tesisimizin belediyemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” 

KONYA BELEDİYECİLİKTE BİR MARKA 
AK Parti belediyelerinin eser siyaseti anlayışı ile hareket ettiğini ifade eden AK Parti Konya İl Başkan Vekili Fahrettin Kulu; yeni Tatlıcak Tesisleri Yeni Hizmet Binası ve hizmet filosuna dahil edilen yeni araçların hayırlı olmasını diledi. 

Konya belediyelerinin Türkiye’de örnek gösterildiğine vurgu yapan Fahrettin Kulu şöyle konuştu; “Son 20 yıldın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz büyük bir değişim ve dönüşüm yaşıyor. Bugün ülke olarak daha önce hayali dahi kurulamayan dev projelerin bir bir açışı geçekleştiriliyor. Hem bakanlıklarımızın hem de belediyelerimizin eser siyaseti anlayışıyla yaptığı yatırımlar ve projeler şehrimize ve ülkemize değer katıyor. AK Partinin hizmet siyasetinin Karatay’daki tezahürünün olan bu tesisin açılışı ve araçların hizmete alınması da bunun en güzel kanıtı. Konya’mız belediyecilikte bir marka haline geldi. Hem büyükşehir hem de ilçe belediyelerimiz çalışmalarıyla Türkiye’de örnek gösterilmektedir. Tatlıcak yeni tesisimizin ve hizmete alınan araçların hayırlı olmasını diliyorum.”

HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR
Konya’da ortaya konan eserlerin halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile yapıldığını aktaran MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan ise; “Bugün yine Karatay’da bir açılış için hep beraberiz. Konya belediyelerimizin vatandaşlara yaptığı hizmetlerden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı’nın belediyecilik anlayışında halka hizmet hakka hizmettir düsturu var. Bu güzel hizmet binasının ve hizmet araçlarının Konya’ya hayırlar getirmesini diliyorum. Hizmetlerden dolayı emeği geçen Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca’ya teşekkür ediyorum” dedi.  

BELEDİYELERİMİZ GÜZEL HİZMETLER ORTAYA KOYUYORLAR
AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Konya belediyelerinin azimleriyle güzel hizmetler ortaya koyduklarını söyledi. 
Konya’da belediyeler arasında güzel bir uyum olduğunu söyleyen Orhan Erdem, şunları aktardı: “Konya belediyelerimiz her hafta yeni projelerini hayata geçiriyorlar. Hepsini ayrı ayrı kutluyoruz. Geçtiğimiz hafta Şeb-i Arus için şehrimize gelen misafirlerimizin sözlerinden de anlıyoruz ki Konya Belediyeciliği her yerde konuşuluyor ve takdir ediliyor. Konya Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimizin arasında güzel bir uyum var. Azimleriyle güzel hizmetler ortaya koyuyorlar. Bu güzel hizmetleri için Karatay Belediye Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.” 
41 KERE MAŞALLAH DİYORUZ 
AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun da konuşmasında Tatlıcak Tesisleri’nin yeni hizmet binası ve yeni araçların Karatay’a yakışan bir yatırım olduğunu ifade etti. Milletvekili Ahmet Sorgun; “Bugün hem güzel bir hizmet binasını hem de 41 tane aracın hizmete alımı yapılıyor. 41 kere maşallah diyoruz. Belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, teşkilatımız ve hükümetimizle milletimiz için çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğin bereketini hep birlikte yaşıyoruz. Konya belediye başkanlarımıza ve Cumhur İttifakımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Protokol konuşmalarının ardından Tatlıcak Tesisleri Yeni Hizmet Binası’nın açılışı ile Karatay Belediyesi tarafından alınan 41 yeni hizmet aracının hizmete alınması, dualarla gerçekleştirildi. 
Öte yandan Tatlıcak Tesisleri Yeni Hizmet Binası ve 41 yeni hizmet aracının hizmete alınması törenine açılışına; Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkan Vekili Faruk Ulular, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, MHP İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru, BBP Karatay İlçe Başkanı Mehmet Yavuzhan Çağlayan, muhtarlar, Karatay Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.  

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 10
  • 3
  • 6
  • 3
  • 2
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • CO
    Can Öz
    1 yıl önce

    her gün yeni bir yatırım maşallah.

    • Cevapla
    • Begen (4)
    • Begenme (3)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English