Karatay Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla belediyede görev yapan kadın personel için özel bir etkinlik düzenledi. Şehir Parkı’nda gerçekleştirilen programa, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, eşi Şerife Kılca, başkan yardımcılarının eşleri, Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fazilet Koçyiğit ve belediyede görevli kadın çalışanlar katıldı.
Şehir Parkı’nda doğayla iç içe, samimi ve huzurlu bir atmosferde gerçekleşen programda katılımcılar hem sohbet etme hem de birlikte vakit geçirme fırsatı buldu.
FAZİLET KOÇYİĞİT: HER ZAMAN KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ
Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fazilet Koçyiğit, konuşmasında annelerin hem aile hem de toplum için taşıdığı öneme dikkat çekti.Koçyiğit; “Kadınların aile içindeki ve çalışma hayatındaki katkıları, toplumun güçlenmesinde belirleyici rol oynuyor. Bizler de Karatay Kadın Meclisi olarak her zaman kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
ŞERİFE KILCA: ANNELER TOPLUMUN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRİYOR
Şerife Kılca ise başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Şerife Kılca; “Anneler karşılıksız sevgi, sabır, fedakârlık ve merhametin en güzel örneğidir. Ailenin temel yapı taşı olan anneler, toplumu da sevgiyle şekillendiriyor. Annelik sorumluluğunu çalışma hayatıyla birlikte üstlenen tüm kadınlara gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
HASAN KILCA: İLÇEMİZE SİZLERLE BİRLİKTE HİZMET ETMEK GURUR VERİCİ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da belediye olarak kadın çalışanlara ayrı bir değer verdiklerinin altını çizerek şunları söyledi; “Kadın çalışma arkadaşlarımız işlerini titizlikle ve uyumla yerine getirerek belediyemize büyük katkı sağlıyor. İlçemize sizlerle birlikte hizmet etmekten gurur duyuyorum. Bu düşüncelerle tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”
Kaynak: Bülten
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Annem yanımda olmalı demeyen çocuk var mıdır? En iyi anneler günü hediyesi. Çocuğunun yanında olmasını sağlamaktır.
Yorum Yap
Kar yağışı 17 yolu ulaşıma kapattı
Yoğun kar: Yolda mahsur kalan 10 kişi kurtarıldı
Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler, Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi
Kontrolden çıkan araç 20 metrelik uçuruma düştü: 4 yaralı
Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter gözaltına alındı
Silahla sırtından vurulan şahıs hayatını kaybetti
Sanatçı Ahmet Özhan’dan KONTV’ye ziyaret
Eski CHP ilçe başkanına rüşvet gözaltısı
Uyuşturucu suçlaması! Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy gözaltına alındı
Suriye'nin başkenti Şam’da patlama sesleri duyuldu
Bakan Kurum: 350 bin yuvamızın anahtarlarını teslim ettik
İlk yarı kapanıyor: Konyaspor’un final deplasmanı Kayseri’de