Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Gençlerle Buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği programda gençlerle bir araya geldi. Karatay Belediyesi olarak özellikle çocuklara, gençlere, spora ve eğitime yönelik hayata geçirdikleri yatırımları ve projelerini gençlerle paylaştı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Gençlerle Buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Buluşması’na katıldı. 
Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Karatay Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın yanı sıra AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar, ilçe gençlik kolları yönetimi ile Karatay gençliği katıldı. 


TÜM HİZMETLERİMİZDE ÖNCELİĞİMİZ GENÇLERİMİZDE
Gençlerle bir araya gelerek sohbet edip Karatay’ı ve gençlerin geleceğe dair fikirlerini alan Başkan Hasan Kılca, program dolayısıyla ilçe gençlik kolları başkanlığına teşekkür etti. 
Hasan Kılca; “Tüm yatırımlarımızda, proje ve çalışmalarımızda hep önceliğimiz gençlerimiz ve çocuklarımız olmuştur. Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz ve dolayısıyla da geleceğimizin teminatı olan sizlere ne kadar hizmet etsek azdır diyoruz. Birkaç önce siz gençlerimizin hizmetine sunduğumuz ve şu an içinde bulunduğumuz Karatay Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi’mizin tasarımına gençlik meclisinden gençlerimiz de katkı sundular. Spor, okuma ve çok amaçlı salonları, atölyeleri, kütüphaneleri ve diğer birçok birimiyle burada çok güzel bir merkez oluşmuş oldu. Merkezimiz büyük ilgi gördü ve bir hayli fazla da kullanılıyor. Adalet Parkımızın içerisine bir kütüphane ve bir de Kafe Karatay’ın bir şubesini açtık. İlçemizde kütüphanelerin sayısını artırmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde de hem spor salonları hem gençlerimizle ilgili birçok aktivitenin olduğu bu tür merkezleri, tesisleri artırmayı planlıyoruz. Karatay’ımızda evet kentsel dönüşümde büyük bir ivme kazandık ama gençlerimize yönelik sosyal imkanları da paralel hatta daha fazla üretmenin veya artırmanın da gayreti içerisindeyiz. İçerisinde havuzlar, spor salonları ve daha birçok bölümün olduğu, büyük bir alanda inşa ettiğimiz Karatay Spor Merkezi’ni ilçemize kazandırıyoruz. Yine HOŞKUBBE ismiyle güzel bir kütüphane yapıyoruz. Karatay Kapalı Tenis Kortu tamamlanmak üzere. Kısacası bizler, bu tür hizmetlerimizi önce Allah’ın rızasını kazanmak, sonrasında da siz gençler için yapıyoruz. Bu anlayışla besmeleyi çekip işe başlarsak sonuç ne olursa olsun, Allah’ın rızasını kazanabildiysek tamamdır diyoruz. Başımızda Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan var. Liderimiz başımızda olduğu sürece bizler de ona yük olmadan onun yükünü almaya ve işlerini daha da kolaylaştırmaya devam ediyoruz” dedi. 

SİYASET, ÜLKE İÇİN ESER ÜRETMEK VE MİLLETE HİZMET ETMEK DEMEKTİR
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de Türkiye’nin son 22 yılda geldiği noktaya dikkatleri çekerek bu seviyeye gelinmesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti’nin en büyük pay sahibi olduğunu vurguladı. 

 


İlçe Başkanı Mehmet Genç, konuşmasında şunları aktardı; “Siyaset demek ülke için eser üretmek, millete hizmet etmek demektir. AK Parti’nin kurulduğu 2001’in Ağustos ayından bugüne kadar siyasetteki varoluş gayesi de budur. 2001’de AK Parti, işe başlarken milletimize Türkiye’yi, eğitim sağlık, adalet ve güvenlik temelleri üzerinde yükselteceğinin sözünü verdi. Bugün elhamdülillah görüyoruz ki verilen sözlerin kat be katı yapıldı, yapılmaya devam ediliyor. Günümüzde artık savaşlar tankla tüfekle yapılmıyor. Ne yapacaksınız? Üretirken en iyisini, en kalitelisini yapacaksınız. Rakipler de ancak böyle alt edilir. Bizler ülkemizi bugünlere böyle getirdik. Bundan sonrasını inşallah sizlere bırakacağız, sizler de ülkemizi çok daha güzel noktalara getireceksiniz inşallah.”

AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkan Erkam Alemdar ise; “Gelecekte sizler milletvekilliği, belediye başkanlığı, ilçe başkanlığı ve gençlik kolları başkanlığı gibi koltuklarda sizler oturacaksınız. Ondan önce paylaşmanız, öğrenmeniz gereken şeyleri bugünün yöneticileriyle paylaşma imkânı sunan bu programı organize ettik. İlçe Başkanımız Mehmet Genç Başkanımız ve Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca ile 3 yıldır beraberiz. Kendileri her zaman yanımızdalar. Ne zaman bir şey istesek anında yerine getiriyorlar. Bu vesileyle kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 


Programda Karataylı gençler, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar’a Karatay ve Konya’daki yatırımların yanı sıra ülke ve dünya gündemiyle ilgili de sorular sordular. 

 


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 2
  • 2
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • SK
    Seyid kimse o
    101 gün önce

    Hz. Mevlananön ve üçlerin kenarında içki zina v.s oteller kaldırılsın ve asla otel izni veren encümen üyeleri yetkili etkililer mahşerde sorumludurlar. Hz mevlananın eyrafına turistte olsa dinimizi ve hzleri korumak gerekirken niye otel veriliyor ki. Ahireti unutanlara hatırlatılır

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English