Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca 31 Mart için esnaftan destek istedi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmaları kapsamında Oto Galericiler Sitesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti. AK Parti Karatay İlçe Yönetimi, gençlik kolları ile meclis üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde Başkan Hasan Kılca, hem belediye olarak ilçeye ve bölgeye yaptıkları hizmetleri anlattı hem de 31 Mart için esnaftan destek istedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca 31 Mart için esnaftan destek istedi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne yönelik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 

BAŞKAN HASAN KILCA HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞMAYI SÜRDÜRÜYOR 
AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ile belediye meclis üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde Başkan Hasan Kılca; Oto Galericiler Sitesi’nde bulunan esnaflarla bir araya geldi. Tek tek işyerlerinde ziyaret ettiği esnafın talep ve önerilerini dinleyen Hasan Kılca, Karatay Belediyesi’nin ilçe geneli ve bölgedeki çalışmaları hakkında site esnafına bilgi verdi. 

ÖNERİLER YOL GÖSTERİCİ, DUALAR MOTİVASYON KAYNAĞIMIZ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ayrıca; AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilatı mensupları, mahalle muhtarı ve belediye meclisi üyeleriyle birlikte Ulubatlıhasan Mahallesi’nde ise ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. 


Aşık Sokak’ta bulunan evde mahalle sakinleriyle buluşan ve Karataylı hemşehrilerini tek tek dinleyen Başkan Hasan Kılca; “Hemşehrilerimin önerileri bana bir yol gösterici, onlardan aldığım dualar ise benim için bir motivasyon kaynağı. Güzel ilçemiz Karatay’ımızı çok daha iyi noktalara getirebilmek için hemşehrilerimizin talep ve önerileri bizlere yol gösterici, edilen hayır duaları ve iyi dilekler ise bizler için ayrı bir motivasyon kaynağı oluyor. Bu yaptığımız ziyaretlerde de hemşehrilerimizin talep ve önerilerini dinliyoruz. Her zaman vatandaşlarımızla iç içe olmaya ve bu tür ziyaretler yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bizlere evlerini ve gönül kapılarını açan hemşehrilerime teşekkür ediyor, her zaman yanlarında olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum” dedi.

AK Belediyeciliği anlayışıyla altyapı, üst yapı, parklar, spor alanları, sosyal belediyecilik ve diğer tüm projeleriyle Karatay’a hizmet etmeye devam ettiklerini ifade eden Kılca, AK Parti kadroları olarak sadece bugün değil, her zaman esnafın ve vatandaşın yanında olduklarının altını çizdi. 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca sözlerini şöyle tamamladı; “Gün içinde esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledik. Esnafımızla ve vatandaşlarımızla selamlaştık ve hasbihal ettik. Sadece bugün için değil; esnaflarımızla, sanayicilerimizle, çiftçilerimizle, vatandaşlarımızla velhasıl toplumun tüm kesimleriyle her an bir aradayız. Karatay Belediyesi olarak ilçemizin tüm mahallelerinde şu anda çalışmalarımız sürüyor. Altyapı ve sıcak asfalttan mahallelerimize yeni parkların kazandırılmasından eğitim, sosyal ve spor tesislerinin kazandırılmasına kadar pek çok alanda çalışarak Karatay’ımıza hizmet ediyoruz. Bununla birlikte çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız için de sürekli yeni projeler üretip bunları bir bir hayata geçiriyoruz. Karatay Belediyesi tüm birimleriyle bu güzel ilçeye hizmet için gece gündüz demeden seferber olmuş durumda. Ama bizim daha yapacak çok işimiz var. AK Parti kadrolarının, AK Parti Belediyeciliğinin farkı bu. İnşallah vatandaşlarımızın, esnaflarımızın da 31 Mart’taki desteğiyle daha birçok güzelliğe yine hep birlikte imza atacağız.”  (Veli Şengül)

 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 2
  • 20
  • 5
  • 0
  • 14
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English