Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay'a değer katan yatırımlar sürüyor: 4 bin 222 metrekare alana yapılan proje eğitime katkı sağlayacak!

Karatay Belediyesi’nin eğitime yönelik yatırımları sürüyor. Bu kapsamda belediye tarafından 21 Temmuz’da Nakipoğlu Mahallesi’nde temeli atılan Karatay Belediyesi Osman Benliler İlkokulu’nun inşa çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Karatay’a değer katan yatırımlar sürüyor: 4 bin 222 metrekare alana yapılan proje eğitime katkı sağlayacak!
İnşaatı ve yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçenin tamamında eğitim noktasında ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Her fırsatta eğitime yönelik yeni bir yatırım ve projenin adımını attıklarına vurgu yapan Başkan Hasan Kılca; “Karatay’ımıza ve insanımıza değer katan yatırımlarımız sürecek” dedi.

Karatay Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yeni okullar, kütüphaneler, spor tesisleri ve daha birçok özgün projeyle Karataylı çocukların ile gençlerin eğitimine katkı sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Karatay Belediyesi’nin Hayırsever Osman Benliler'in de destekleriyle 21 Temmuz’da Nakipoğlu Mahallesi’nde temelini attığı 24 derslikli Karatay Belediyesi Osman Benliler İlkokulu’nun yapım çalışmaları da hızla ilerliyor. 4 bin 222 metrekare inşaat alanında hızla yükselen projede 24 dersliğin yanı sıra, Görsel Sanatlar ve Müzik Atölyeleri, Kütüphane, 2 faaliyet ve oyun odası ile okul öncesi yemekhanesi bulunacak.

BAŞKAN HASAN KILCA, OKULUN İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte yapımı süren ilkokulun inşa çalışmalarını yerinde inceledi, bilgi aldı.

KARATAY’DA ÖRNEK YATIRIMLARA ÖNCÜLÜK EDİYORUZ
Karatay Belediyesi olarak eğitime büyük destek verdiklerini ifade eden Başkan Hasan Kılca, eğitim yatırımlarına öncülük ettiklerini belirtti.

Hasan Kılca; “Hayırseverimiz Osman Benliler’in de katkıda bulunduğu ilkokulumuzun inşa çalışmalarını yerinde inceledik. Çalışmalar hızla sürüyor. Bu projemizle Konya’mızın ve ilçemizin eğitim hayatına katkı sunarak bölgemizin derslik ihtiyacına önemli destek veriyoruz. Okulumuz tamamlandığında geleceğimiz olarak gördüğümüz çocuklarımız daha kaliteli ve güzel bir mekanda eğitim hayatlarını sürdürecek. Belediye olarak geride bıraktığımız 4.5 yılda Karatay’ımıza birçok okul ve eğitim tesisi kazandırdık ve Karatay’ımıza kazandırdığımız derslik sayısını 129’a yükselttik. Bizler eğitim tesisleri kazandırırken aynı zamanda geleceğimizi de şekillendiriyoruz. Bu kapsamda da eğitim hizmetlerinde markalaşan ve örnek yatırımlara öncülük ediyoruz. 24 derslikli Karatay Belediyesi Osman Benliler İlkokulumuz da bunlardan biri.  Okulumuzu en kısa sürede tamamlayıp Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edeceğiz. Karatay Belediyesi olarak ilçedeki eğitim çıtasını yukarı çıkarmaya ve yeni yatırımlarımızla eğitim hizmetlerimizi taçlandırmaya devam edeceğiz” dedi. (Veli Şengül)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • M
    Murat
    195 gün önce

    Binaları bu kadar sıkışık yapmayın! Aralı yapın ki essin, güneş alsın, hava alsın, yeşil alanı olabilsin, rekreasyon olsun, insanların ruhu daralmasın, çevreye bakabilsin, trafik sıkışmasın, caddeleri geniş olabilsin, trafiği akabilsin, insanların içi huzur dolu olsun!

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English