DOLAR : 42,89₺
EURO : 50,16₺
STERLİN : 57,44₺
GRAM : 6.021,88₺
ÇEYREK : 9.894,95₺
CUMHURİYET : 39.260,94₺
Güncel

Karaburun Plajı açıldı

Eklenme: 07.07.2021 - 14:09

Türkiye’nin en büyük tatlı su havzası olan Beyşehir Gölü’nün en gözde tatil mekânlarından Karaburun Plajı’nın açılışı gerçekleşti.

Karaburun Plajı açıldı
Reklam alanı
Beyşehir Belediyesi tarafından yapılan Karaburun Plajı’nın açılışı, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir İlçe Müftüsü Veysel Kükrek, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ve muhtarların katılımıyla gerçekleşti. Açılış, kurbanın kesilmesi ve duaların edilmesinin ardından davetlilerin Karaburun Plajını incelemesiyle son buldu. 
 “Şehrimize ve Konya’mıza hayırlı olsun”
Beyşehir Belediyesi tarafından yapılan Karaburun Plajı’nın açılışında konuşan Başkan Bayındır:  “Uzun süredir yenileme çalışmaları devam eden Beyşehir Karaburun Plajı çalışmalarımızda sona gelinmiş olup, bugün itibariyle halkımızın hizmetine açılmıştır. Plajın doğal yapısını bozmadan sürdürülebilir özeliklerini sağlayarak, aynı zamanda koruma kullanma dengesini gözeterek halkımızın ayağına getirdik. Salgın münasebeti ile şezlong ve şemsiyeler sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yerleştirilerek, plaj malzeme sayılarını iki katına çıkardık. Akdeniz plajlarında ne varsa aynısını Konya’mızın ayağına getirdik. Hafta içi özellikle hafta sonu İç Anadolu'nun gözdesi olan Karaburun Plajımızın yoğunluğun olacağı düşünerek bu yıl 3 kilometrelik sahil bandının tümünü halkımızın hizmetine dâhil ettik. Altı ayrı noktaya konumlandırılan cankurtaranlar ve güvenlik görevlileri ile gerekli önlemlerimizi aldık. Bundan sonra geriye halkımızın plajımıza gelerek serinlemesi kalıyor. Şehrim adına yapılan hizmetler konusunda destek veren devlet erkânına, gece gündüz demeden çalışan personelime ve şehrime bana bu yolda inandıkları için teşekkür ederim” dedi.


Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 48
❤️ 0
😊 7
😡 3
👎 10
😂 8
😢 5
😲 5
Toplam 86 tepki

Yorumlar

  • Ziyaretçi 1625 gün önce

    girişte ayrı para alıyorlar şemsiyeye ayrı para belediye bu hizmeti bedava sunmalı. Parada bozmuyorlar kafeye gidip bişeyler alıp öyle para bozuyorlar. Çalışanlar çok kaba. Ayrıca plajın olmadığı diğer mesire alanına da para istiyorlar o tarfta ne wc ne su var. Havaya para kesiyorlar.

    • Adil 1624 gün önce

      Otur evin de gelmeyiver

  • ahmet 1625 gün önce

    adil rumuzlu arkadaş tam adil mişin seni tebrik ederim

  • Adil 1625 gün önce

    Dua ve kurban keserek plaj açılışı yapmak. öncelikle müftünüzü sonra hepinizi tebrik ederim. Millet soyunup göle girip birbirini dikizleyip günaha battıkca ecriniz bol olur.

    • Adil 1624 gün önce

      Ben allah rızası için yazdım.doğruya doğru yanlışa yanlış. Beğenmiyen abiler ablalar. Antalya belediye başkanı yapsa defe koya çalardınız diye düşünüyorum

Yorum Yap