Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kamu personeli alım ilanları Resmi Gazete'de

Türkiye Yazma Eserler Kurumu 58 sözleşmeli personel, Milli Güvenlik Kurulu 10 uzman yardımcısı, Hakimler ve Savcılar Kurulu 6 veri hazırlama ve kontrol işletmeni alacak

Anadolu Ajansı haberine göre;

ANKARA (AA) - Türkiye Yazma Eserler Kurumu 58 sözleşmeli personel, Milli Güvenlik Kurulu 10 uzman yardımcısı, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) ise 6 veri hazırlama ve kontrol işletmeni alımı yapacak.


Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, Türkiye Yazma Eserler Kurumu, merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde sözleşmeli 20 koruma ve güvenlik görevlisi, 14 destek personeli ile 24 restoratör istihdam edecek.


Adaylar, başvurularını 12-26 Aralık'ta "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" internet sitesinden yapacak.


Başvuru şartları ve aranan niteliklere ilişkin bilgiler, Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığının internet sitesinde yer alacak.


- Milli Güvenlik Kurulu 10 uzman yardımcısı alacak


Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği de sözlü sınav sonucuna göre 10 uzman yardımcısı alacak.


Adayların üniversitelerin en az 4 yıllık lisans eğitimi veren siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme ile hukuk fakültelerinden ya da bu fakültelere denkliği YÖK tarafından kabul edilmiş yurt içi veya dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olması, 35 yaşını doldurmamış olması, 2021 ve 2022'de yapılan KPSS A Grubu'nda KPSSP8, KPSSP16, KPSSP21, KPSSP26, KPSSP28, KPSSP31, KPSSP36, KPSSP43 puan türlerinin herhangi birinden 80 ve üzeri puan alması ve son başvuru tarihinden önceki 5 yılda yapılmış Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'ndan (YDS) en az (D) düzeyinde puan alması gerekiyor.


Başvurular, 19 Aralık ile 16 Ocak arasında kurumun internet sitesinden indirilerek doldurulacak başvuru formuna KPSS ve YDS veya uluslararası geçerliliği bulunan ve ÖSYM Yönetim Kurulunca eş değerliği kabul edilen sınav sonuç belgelerinin eklenmesi suretiyle Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğine şahsen veya posta yoluyla yapılabilecek.


Sözlü sınavına katılmaya hak kazanan adayların isimleri "www.mgk.gov.tr" internet sitesinde yayımlanacak. Başvuru şartları ve sınava ilişkin bilgilere kurumun internet sitesinden ulaşılabilecek.


- HSK 6 veri hazırlama ve kontrol işletmeni alacak


Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) ise uygulamalı ve sözlü sınav sonucuna göre 6 veri hazırlama ve kontrol işletmeni alımı yapacak.


Adayların 19-23 Aralık'ta "www.hsk.gov.tr" internet adresinde yer alan "2022 yılı 4/A (Kadrolu) Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Giriş Sınavı İş Talep Formu"nu doldurmak suretiyle, gerekli belgelerle HSK Genel Sekreterliğine şahsen müracaat etmesi gerekiyor.


Aranan nitelikler ve diğer başvuru şartlarına ilişkin bilgilere HSK'nin internet sitesindeki "duyurular" bölümünden ulaşılabilecek.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English