Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

İzmir'de yaşayan Konyalılar etkinlikte buluştu

İzmir'de yaşayan Konyalılar, Buca ilçesinde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

İzmir’de yaşayan Konyalılar etkinlikte buluştu
Konyalılar Federasyonu tarafından bir kafeteryada düzenlenen etkinliğe Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Mehmet Ali Çelebi, MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, AK Parti milletvekili adayı Muhammet Doğan ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse katıldı.

AK Parti İzmir milletvekili adayı da olan Bakan Kasapoğlu, burada yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye'nin büyük bir dönüşüm yaşadığını belirtti.
Türkiye'nin atılımlarını devam ettirmesi için 14 Mayıs seçimlerinin büyük önem taşıdığını aktaran Kasapoğlu, şöyle dedi:

"14 Mayıs sıradan bir seçim değil, Türkiye için bir yol ayrımı. Aydınlıkla karanlık arasındaki, kaosla istikrar arasındaki bir seçim ortamı. O yüzden bu süreçte sizlerin varlığı ve desteği çok mühim. Türkiye'nin kazanımları, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde 21 yıllık süreç hepimizin malumu. Enerjisiyle artık milli petrol ve doğal gazdan bahsediyoruz. 14 Mayıs'ta halkımızın İzmirlisi ile Konyalısıyla tüm hemşehrilerimizin güçlü desteği Sayın Cumhurbaşkanı'mızdan yana en bariz şekilde ortaya koyacağına inanıyorum."

Konya'da geçen yıl "İslam Olimpiyatları"nın düzenlendiğini ve Konya'ya önemli spor tesisleri kazandırdıklarını ifade eden Kasapoğlu, destekleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ da 14 Mayıs'ta Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birinin yapılacağını vurguladı.

Üç dönem kuralı nedeniyle milletvekili adayı olmadığını belirten Dağ, "Seçimde İzmir ve Konyalı hemşehrilerimizin Türkiye'nin huzuru, birliğini ve beraberliğini bozacak bir durumla karşılaşmamak adına, inşallah istikrarın ve beraberliğini önemli olduğunu sandığa yansıtacaklarından hiç kuşkum yok." diye konuştu.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, her zaman hemşehrilerinin yanında olduğunu söyledi.

Konya'nın geçmişteki seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği desteği hatırlatan Altay, "Konya'nın desteği sadece Konya sınırları içerisinde olan Konyalılardan ibaret değil. Onun için ben buradaki hemşehrilerimin de bu davaya en yüksek desteği vereceğine inanıyorum. İnşallah hep birlikte 14 Mayıs gecesini bir bayram havasına dönüştüreceğiz." diye konuştu.
AK Parti İzmir milletvekili adayı da olan Eyyüp Kadir İnan, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Konya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin deprem bölgesindeki vatandaşların yardıma koştuğunu anlattı.

Konya'da yerel yönetimlerin başarılarını vurgulayan İnan, "İnşallah biz 2024 yılındaki yerel seçimlerin provasını 14 Mayıs'ta yapacağız. Aynı Konya gibi marka hizmetlerle İzmir'i buluşturacağız. 14 Mayıs'ta Cumhur İttifakı'mızla yeni bir zafere imza atacağız." dedi.

Konuşmaların ardından Konyalılar Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Devebacak, Hamza Dağ'a, geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın imzasını taşıyan Konyaspor forması hediye etti.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 10
  • 8
  • 17
  • 7
  • 7
  • 9
  • 2
  • 2
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English