Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

“İyi mücadele ediyoruz”

Basketbol Süper Lig’de mücadele eden Konyaspor’un başarılı koçu Engin Gençoğlu, yaklaşan Büyükçekmece maçıyla ilgili olarak konuştu. Gençoğlu, “Sakatlar bizleri etkiledi. Alex Perez ve Rasheed Sulaimon’ın olmadığı bir oyun kurgusu bizleri zorluyor. Biz birçok maçı ya Alex olmadan ya da Rasheed olmadan çok iyi mücadele ettik. Ama ikisinin de olmadığı maçlarda çok zorlanıyoruz. Bizim her oyuncumuz, hele ki ana oyuncularımız bizim için çok çok değerli” dedi.

“İyi mücadele ediyoruz”
Gençoğlu, “Ayakları yere sağlam basan bir ekibiz. İnşallah sakatlarımız olmaz ve mücadelemizi sürdürerek ekstra galibiyetler almaya devam ederiz diye düşünüyordum. Biz yeni çıkmış ve geç kurulmuş bir takım olduğumuz için zorlanıyoruz. Alnımızın akıyla bu sezonu tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.

“Özel antrenmanlar yapıyoruz”
Engin Gençoğlu, “Yerli oyuncularda bireysel performanslarını artırmak için özel antrenmanlar, özel psikolojik destekler ve özel toplantılar yapılıyor. Can Altıntığ’ın üzerinde çok yük var. Biz her oyuncudan verim aldığımız zaman bambaşka bir oyun oynuyoruz” ifadelerini kullandı.

“Coleman’dan memnunum”
Potanın Kartalları’nın başarılı koçu, “En az 25-30 oyuncu izledik. Kimi 6. yabancı olmayı kabul etmedi. Öncelikle bunu söylemek gerekiyor. Avrupa kupası oynamadığımız için maç maç tribünde oturacak oyuncular olmalıydı. Matt Coleman’ın performansından memnunum. Kendisinden söz ettirecek bir oyuncu” dedi.

“Her maçı kazanmak için parkeye çıkıyoruz”
Gençoğlu, “Biz Anadolu Efes’e, Türk Telekom’a nasıl hazırlanıyorsak Büyükçekmece’ye de öyle hazırlanıyoruz. Biz her maçı kazanmak için sahaya çıkmalıyız. Sakatlıklarımızdan dolayı son 3 haftadır bir mağlubiyetimiz var. Alex Perez dönüyor. Kendisi fiziksel olarak hazır. Ama Rasheed Sulaimon tam hazır değil. Onu da Galatasaray maçına yetiştireceğiz gibi görünüyor. Bazı oyuncuların zamana ihtiyacı var. Her oyuncudan aynı verimi almak için çabalıyoruz” diye konuştu.

“Havalar soğuk ama salonumuz sıcak”
Taraftarları maça beklediklerini ifade eden Engin Gençoğlu, “3 haftalık mağlubiyet serisinin ardından kendi evimizde galip geleceğimiz bir maç. İnşallah Pazar günü önce salonda sonra da stadyuma geçeriz ve çifte bayram yaparız. Son 3 haftanın 2’si içeride. Havalar soğuk ama salonumuz sıcak. Tüm taraftarımızı maçlarımıza bekliyoruz” ifadelerin kullandı. (Hasan Yıldırım)
 
“Savaşa gider gibi hazırlanıyoruz”
Basketbol Süper Lig’de mücadele eden Konyaspor’un başarılı oyuncularından Jarell Eddie, takımın genel durumu ve hafta sonu oynanacak Büyükçekmece maçıyla ilgili olarak konuştu. Amerikalı oyuncu, “Her takımda olduğu gibi bizde de inişler, çıkışlar ve sakat oyuncular olabiliyor. Bence Konyaspor olarak biz bu durumu en iyi şekilde atlattık. En önemli oyuncumuz sakatlandı. Onun zorluğunu yaşıyoruz. Sakat oyuncularımız yavaş yavaş dönüyor” dedi.

“Her maça iyi hazırlanıyoruz”
Eddie, “Büyükçekmece maçına da her maça hazırlandığımız gibi hazırlanıyoruz. Önce rakibimizi analiz ediyoruz. Onların özelliklerine çalışıyoruz. Savaşa gidiyor gibi hazırlanıyoruz. En iyi mücadelemizden birisini vereceğiz” diye konuştu.

“Kendimi geliştiriyorum”
Kendi mevkiinin dışında da görev aldığını ifade eden 32 yaşındaki oyuncu, “Daha önce kariyerimde hiç oynamadığım bölgede oynuyorum. Benim de kendimde eksikliğini gördüğüm bir şeydi. Burada farklı bölgelerde de oynayarak kendimi geliştirdim. Bunun dışında takımın kazanması için ne gerekiyorsa elimden gelen ne varsa bunu yapıyorum” ifadelerini kullandı.

“Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz”
Eddie, 25 Aralık Pazar günü Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda oynanacak zorlu karşılaşmada yeşil-beyazlı taraftarları yanlarında görmek istediklerini söyledi. Eddie, “Zor bir dönemden geçiyoruz. İçerde oynayacağımız Büyükçekmece maçında bizleri desteklerlerse, onların vereceği enerji ve destekle bu maçları kazanmak daha da kolay oluyor. Onları yanımızda görmek istiyoruz” dedi. 
 
Palut’un alkışları İsmet Süheri için
Geçtiğimiz Pazartesi akşamı Kontv’de yayınlanan Spor Gündemi’ne katılan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’a büyük ilgi vardı. Yeşil-beyazlı taraftarlar Anadolu Medya Grup’a akın ederek Palut ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Yeşil-beyazlı genç taraftarlardan İsmet Süheri ise, İlhan Palut’a Konyaspor’un gol anonsunu yaptı. Başarılı çalıştırıcı ise İsmet’i büyük bir coşkuyla alkışladı. O anlar sadece Kontv kameralarına yansıdı. (Spor Servisi)
 
Abdurrahman Şahin’den Ülkümspor’a ziyaret
Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Konya’nın amatör spor kulüplerinden olan Ülkümspor’u akşam antrenmanında ziyaret etti. Konya GSİM Spor Tesisleri 2 Nolu Saha’daki antrenmanına sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Şahin, sporcularla kısa süreli sohbetin ardından çalışmalarını izledi.  

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English