DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

İşte İstanbul depremlerinde en çok hasar ihbarı gelen ilçeler

Eklenme: 25.04.2025 - 21:27 Güncelleme: 25.04.2025 - 22:01

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul depremlerinde en çok hasar ihbarında bulunan ilçeleri açıkladı. Buna göre depremlerde an fazla ihbar gelen ilçe, 591 ihbar ile Bahçelievler oldu.

İşte İstanbul depremlerinde en çok hasar ihbarı gelen ilçeler
Reklam alanı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'un Silivri açıklarında yaşanan 6,2'lik deprem ve artçıları sonrası 6 bin 539 bina hasarı ihbarı alındığını açıkladı.

Kurum, bu binalardan 1473 binanın hasarsız, 101’i az hasarlı olarak tespit edildiğini belirtti.

En çok hasar ihbar dağılımı sırasıyla; Bahçelievler, Esenler, Bağcılar, Zeytinburnu, Avcılar oldu. 

Bakan Kurum, "Yarısı Bizden" kampanyasına 6,2’lik deprem sonrası daireleri az hasar almış vatandaşların da dahil edeceğini açıkladı. 


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap