Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

İstanbul'daki o etkinlik Konyalılar buluşturdu! O ilçe ilgi odağı oldu

Meram Belediyesi, Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONSİAD) ve Konyalı Sanayici ve İş İnsanları Federasyonu (KONSİFED) tarafından 8.’si düzenlenen ‘Konya İl Tanıtım Günleri’nde ilgi odağı oldu.

İstanbul’daki o etkinlik Konyalılar buluşturdu! O ilçe ilgi odağı oldu
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, İstanbul Atatürk Havalimanı Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen etkinliğin Meram’ın tanıtımı adına önemli olduğuna vurgu yaparak, “Hem hemşerilerimizle hasret giderdik hem de pek çok yeni Meram dostu kazandık” dedi.

Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONSİAD) ile Konyalı Sanayici ve İş İnsanları Federasyonu (KONSİFED) tarafından İstanbul’da  8.’si düzenlenen ‘Konya İl Tanıtım Günleri’nde yerini alan Meram Belediyesi, dört gün boyunca ziyaretçilere Meram’ı tanıttı.

KONYA GÜNLERİ FUARI İSTANBUL’DAKİ KONYALILARI BULUŞTURDU
İstanbul Atatürk Havalimanı Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen fuar siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından pek çok ismi de buluşturdu. Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın da teşrif ettiği tanıtım günlerinin ziyaretçileri arasında İstanbul Valisi Davut Gül, Konya Valisi Vahdettin Özkan, milletvekilleri, Eski Genelkurmay Başkanı Musa Avsever gibi isimler ade yer aldı. İstanbul’da yaşayan vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği fuarda yer alan Meram Belediyesi’nin standı yoğun ilgi gören stantlardan biri oldu. Meram’ın doğal güzelliklerinin, kültürel ve tarihi zenginliklerinin anlatıldığı fuarda İstanbullulara ve İstanbul’da yaşayan Konyalılara her yönüyle Meram ve Meram Belediyesinin çalışmaları anlatıldı. Standı ziyaret edenlere ikram edilen ilçeye has lezzetler de büyük beğeni topladı.

BAŞKAN KAVUŞ; “BÖYLE ORGANİZASYONLARI MERAMIMIZIN TANITIMI ADINA ÖNEMSİYOR VE DEĞERLENDİRİYORUZ”

Kendilerinin de paydaşı olduğu ‘Konya Tanıtım Günleri’ vesilesi ile İstanbul’da yaşayan hemşerileriyle buluşmuş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, fuarın Konyalıların kaynaşması adına önemli ve güzel bir çalışma olduğuna vurgu yaptı. Fuarın her yönüyle bereketli geçtiğini ifade eden Başkan Mustafa Kavuş, ‘Konya Günleri’ ile ilgili yaptığı açıklamasını şöyle sürdürdü; “İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizi bir araya getirelim ve bizler de onlarla hasret giderelim diyerek gerçekleştirdiğimiz bu fuara belediyelerimiz, pek çok STK’mız ve iş dünyamız teveccüh gösterdi. Hemşerilerimizle kucaklaştık. Onlara Meram’ı hatırlatan ikramlarda bulunduk. Konya lezzetlerini anımsattık. Hazırladığımız broşürler ya da sinevizyonlarla Meram’ı anlattık, belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi verdik. Hemşerilerimizle buluştuk, ilçemizi tanımayan insanlara Meramımızı tanıttık. Biz zaten sürekli hemşehrilerimizle birlikteyiz. 7/24 yılın 365 günü, bayramda tatilde hep beraberiz.. Böyle organizasyonlar sayesinde Konya’daki hemşerilerimizle görüşür gibi İstanbul’daki hemşerilerimizle de görüşüyoruz. Bu sebeple böyle fuarları Meram için bir fırsat olarak görüyor ve değerlendirmeye çalışıyoruz.” (Veli Şengül)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 7
  • 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English