DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

İsrail güçleri Batı Şeria'da 9 Filistinliyi yaraladı

Eklenme: 29.08.2022 - 10:13

Reklam alanı

RAMALLAH (AA) - İsrail askerleri işgal altındaki Batı Şeria'da 9 Filistinliyi yaraladı.


Cenin kentinin Kubatiye beldesine baskın düzenleyen askerler ile tepki gösteren bölge sakinleri arasında olaylar çıktı.


Kentteki İbn-i Sina Hastanesi Müdürü Cani Ebu Cuha, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail askerlerinin yaraladığı 9 Filistinlinin hastaneye getirildiğini belirtti.


Cuha, yaralıların 14 ila 42 yaşlarında olduğunu aktardı.


İsrail ordusu ise yazılı açıklamasında, Kubatiye beldesinde "askerler ile silahlı kişiler arasında ateş açıldığını" ifade etti.


Yediot Ahranot gazetesi, İsrail askerlerinin bir kişiyi gözaltına aldığını, aranan diğer kişiyi yakalamak için çabalarını sürdürdüğünü yazdı.


İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te sık sık baskın düzenleyen İsrail güçleri, çeşitli suçlamalarla Filistinlileri gözaltına alıyor.





Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap