Isparta’nın Eğirdir ilçesinde, Isparta-Konya kara yolunda yaşanan trafik sorunlarının tespiti ve çözüm önerilerinin geliştirilmesi amacıyla kapsamlı bir inceleme çalışması gerçekleştirildi.
Isparta-Konya kara yolunda yaşanan trafik sorunlarının tespiti ve çözüm önerileri sunulması için inceleme yapıldı. İnceleme sırasında trafik akışı ve güvenliği üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Özellikle öğrenci yoğunluğunun bulunduğu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokulu, Eğirdir Hastanesi, Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Süleyman Demirel İlkokulu ve Ortaokulu ile Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kavşaklarında, hız kesici kasis gibi önlemlerin alınmasının gerekliliği vurgulandı. Kaymakam Çimşit, bu noktaların güvenli hale getirilmesi için Karayolları Bölge Müdürlüğü ile görüşmeler yapılacağını belirtti.
“Çalışmalar aralıksız devam edecek”
Kaymakam Çimşit, “Vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu bir ulaşım deneyimi yaşayabilmesi için gerekli çalışmalar aralıksız devam edecek” dedi. Yetkililer, bölgedeki trafik güvenliğini artırmaya yönelik atılacak adımlarla ilgili kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini ifade etti.
Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit öncülüğünde yapılan incelemeye, Belediye Başkan Vekili Adnan Görgülü, İlçe Emniyet Müdürü Levent Okyay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Erol ve AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Demiralay katıldı.
Kaynak: İHA
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
4 tane kasis yapacaklar bunun içinmi toplanmışlar. Bunumu haber yaptınız. Bende sandımki eğirdirden konya istikametine olan çıkışı çift yönlü bölünmüş yol yapacaklar.
Yorum Yap
Kabine’nin gündemi yoğun: Terörle mücadele, asgari ücret ve yasa dışı bahis
NEÜ Koordinasyonda yürütülen Transustain HE Projesi’ne 250.000 Euro hibe desteği
Yeni haftada hava durumu nasıl olacak?
Jandarmadan Konya dahil 8 ilde eş zamanlı operasyon: 54 kişi tutuklandı
Konya dahil 55 ilde gerçekleştirilen siber suç operasyonlarında 301 şüpheli yakalandı
Plajda katliam! 16 ölü, 40 yaralı, 1 gözaltı
6 araç zincirleme trafik kazasına karıştı! 12 yaralı
Bakan Fidan Üç Kademe Toplantısı'na katıldı
Konya'da silahlı bıçaklı kavga! 2 yaralı
Konya’da okuyan 2 öğrenci Hasan Dağı’nda mahsur kaldı! Askeri helikopterle kurtarıldılar
Doğum izni süresi uzatılıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay için taziye mesajı