DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

İran: Netanyahu'yu çaresizliğe düşene kadar cezalandırmaya devam edeceğiz

Eklenme: 23.06.2025 - 22:09

İran Genelkurmay Başkanı Abdurrahim Musevi, "Netanyahu'yu çaresizliğe düşene kadar cezalandırmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda ABD'nin saldırısına orantılı bir şekilde yanıt vereceğiz." diye konuştu.

İran: Netanyahu'yu çaresizliğe düşene kadar cezalandırmaya devam edeceğiz
Reklam alanı

İran devlet televizyonu, Genelkurmay Başkanı Musevi'nin ABD'nin saldırılarına ilişkin video mesajını yayımladı.

Musevi, ABD Başkanı Donald Trump'ın tüm uluslararası yasaları çiğneyerek İran'ın egemenliğini ihlal ettiğini ve ülkedeki üç noktaya saldırarak zarar verdiğini söyledi.

Zararın boyutunun önemi olmaksızın bu saldırıya karşılık verileceğini söyleyen Musevi, "Trump'ın bu eylemi, çaresizlikten ve vekil gücü İsrail'i, özellikle (İsrail Başbakanı Binyamin) Netanyahu'yu kurtarmak için yapıldı. Netanyahu'da zayıflık ve başarısızlık işaretleri görünce ona suni teneffüs yapmaya karar verdi." ifadelerini kullandı.

Musevi, ABD'nin İran'a yönelik saldırılarını değerlendirerek, "Bu çok büyük bir hataydı ve sonuçları konusunda birçok kez uyarıda bulunmuştuk. Netanyahu'yu çaresizliğe düşene kadar cezalandırmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda ABD'nin saldırısına orantılı bir şekilde yanıt vereceğiz." diye konuştu.


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 2
😊 0
😡 0
👎 0
😂 2
😢 0
😲 0
Toplam 6 tepki

Yorum Yap