Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), PKK'ya yönelik kararlı mücadelesinde yeni bir sayfa dün gece açıldı.Kahraman Mehmetçik dün gece saatlerinde Pençe-Kilit Operasyonu'nu başlattı.
PKK hedefleri tam isabetle vuruldu
Operasyon kapsamında savaş uçakları, Irak'ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerinde yuvalanan terörist yuvalarına bomba yağdırdı.

Teröristlere ait sığınak, barınak tünel, mühimmat depoları ve karargah olarak kullandığı hedefler tam isabetle vuruldu.
Mehmetçik obüsleri Hakkari'den ateşledi
Hakkari'nin sınırın sıfır noktasındaki Derecik ilçesinde de hareketlilik yaşandı.

Derecik’te konuşlu 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığı'ndan Fırtına obüsleri ve çoklu namlulu roketatar ÇRNA ile hedefler yoğun ateş altına alındı. Hareketlilik sabaha kadar sürerken, top ve uçak sesleri Derecik ile Çukurca’dan da duyuldu.
Yasal Uyarı:
Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.