DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

İngiltere’den Mekke’ye yürüyen Adam Muhammed, Konya’da

Eklenme: 16.02.2022 - 15:39 Güncelleme: 16.02.2022 - 15:44

Mekke'ye gitmek için Ağustos ayında İngiltere’den yola çıkan Adam Muhammed, 'Barış Yolculuğu' adını verdiği yürüyüşünde Konya’ya ulaştı.

İngiltere’den Mekke’ye yürüyen Adam Muhammed, Konya’da
Reklam alanı
Iraklı Adam Muhammed, hac için İngiltere'den yola çıktı. Mekke'ye yürüyerek gidecek olan Muhammed, hem yatağı hem de mutfağı olan 3 tekerlekli aracını iterek Konya’nın Ilgın ilçesinde bulunan şifalı kaplıcalarında mola verdi.
Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş tarafından Ilgın Termal Kaplıcalarında misafir edilen Adam Muhammed, şifalı hamamlarda yorgunluğunu attıktan sonra tekrar kutsal topraklar için yoluna devam etti.

Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini söyleyen Adam Muhammed, Başkan Ertaş ile birlikte sohbet etti. Başkan Ertaş “Selçuklu Sultan’larından Alâeddin Keykubat tarafından 1236 yılında Ilgın’a yapılan ilk havuzlu Türk hamamında güç toplayarak tekrar yoluna devam etmesini istiyoruz. İnşallah Kâbe’ye ulaştığında bizlere ve özellikle sadece Türkiye’nin değil Müslümanlarında lideri olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a dua etmenizi istiyoruz” dedi.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 28
❤️ 10
😊 6
😡 1
👎 3
😂 9
😢 0
😲 0
Toplam 57 tepki

Yorumlar

  • ali 1395 gün önce

    müslümanlar niye böyle fakir derler işte bu yüzden bilim ilimden uzak batıl inançlar islam akıl fikir dinidir yazık boş işler

  • hklg 1396 gün önce

    hjoıgd

  • ÖZKONYALI 1396 gün önce

    yav yazık adama bi uçak bileti alın ingiltereden mekkeye niye yürüyor? bu yürüyünce ingilizler tövbe edip islamiyetemi geçecek? yada araplar emperyalistlerin uşaklığını yapmayımı bırakacak?

    • Hilal-i Ahmer 1395 gün önce

      ÖZKONYALI, Sen o yolu yürüyerek gitmenin sevabını biliyormusun? Adam işini gücünü bırakıp mübarek topraklara gitmek için niyet etmiş. işini gücünü varsa eşini çoluğunu çocuğunu bu niyeti uğruna geride bırakmış. Sende kalmış böylesine güzel bir konuyu laşkalaştırıyorsun. yazıklar olsun sana.

Yorum Yap