DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

İMEP kapsamında öğretmenler bir araya geldi

Eklenme: 25.11.2022 - 14:12

İstihdam İçin Mesleki Eğitim Projesi (İMEP) kapsamında, 24 Kasım Öğretmeler Günü etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte “Gençlerle İletişim, Akran Zorbalığı ve Sosyal Uyumun Geliştirilmesi” konulu konferans verildi.

İMEP kapsamında öğretmenler bir araya geldi
Reklam alanı
Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin paydaşı olduğu, İstihdam İçin Mesleki Eğitim Projesi İMEP kapsamında, öğretmenlere yönelik etkinlik düzenlendi. Programa, Proje kapsamında Konya’da Pilot okul olarak seçilen Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi, 100. Yıl Mesleki Eğitim Merkezi ve AYKENT Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Öğretmenleri, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Oda Başkanları, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz katıldı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Yılmaz, “Gençlerle İletişim, Akran Zorbalığı ve Sosyal Uyumun Geliştirilmesi” konularında katılımcılara bilgiler verdi. 
Konferansın sonunda söz alan Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaptı. Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençleri yetiştiren öğretmenlerin hakkının ödenemeyeceğini kaydeden Başkan Karabacak, bundan sonraki süreçte özellikle mesleki eğitimin daha da iyiye gitmesi anlamında Eğitim Kurumları ile Meslek Odalarının iş birliğinin artması gerektiğini ve bu konuda üzerlerine düşen sorumluluğu almaya hazır olduklarını ifade etti.  


Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap