DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,37₺
STERLİN : 57,51₺
GRAM : 6.004,71₺
ÇEYREK : 9.878,24₺
CUMHURİYET : 39.194,47₺
Güncel

"İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" kura çekimleri yeniden başladı

Eklenme: 07.03.2023 - 10:10

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, depremler nedeniyle ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kura çekimlerinin yeniden başladığı bildirildi.

"İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" kura çekimleri yeniden başladı
Reklam alanı
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, 6 Şubat'ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen kura çekimlerinin yeniden başladığı ve depremden etkilenen illere öncelik verileceği belirtildi.
Açıklamada, "İlk Evim Arsa" projesi kapsamındaki 15 bin 400 hak sahibi için müstakil arsa kuralarının 8-10 Mart arasında, "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamındaki 21 bin 219 konutun kuralarının ise İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ olmak üzere 5 ilde noter huzurunda çekileceği bilgisine yer verildi.


Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 7
❤️ 1
😊 2
😡 2
👎 2
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 14 tepki

Yorumlar

  • Ramazan 1016 gün önce

    Konya ne zaman

    • Kemal 1016 gün önce

      Ayın ondozun da

Yorum Yap