DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

İletişim Başkanlığı'ndan New York'ta panel

Eklenme: 17.09.2021 - 21:22

İletişim Başkanlığı, BM Genel Kurulu öncesinde New York'ta “COVID-19 Sonrası Dönemde Güvenin Yeniden İnşası ve Umudun Tazelenmesi: Türkiye'nin Uluslararası Düzene Bakış Açısı” başlıklı bir panel düzenleyecek.

İletişim Başkanlığı'ndan New York'ta panel
Reklam alanı
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, başkanlık olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı BM 76. Genel Kurulu öncesinde, “COVID-19 Sonrası Dönemde Güvenin Yeniden İnşası ve Umudun Tazelenmesi: Türkiye'nin Uluslararası Düzene Bakış Açısı” başlıklı bir panel düzenleyeceklerini duyurdu.

Fahrettin Altun açıklamasında şu ifadeleri kullanıldı:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimizin hizmetinde gece gündüz demeden tüm dünyada aktif kamu diplomasisi hedefiyle yürüttüğümüz çalışmaların bir yenisini ABD’de New York’ta gerçekleştiriyoruz. Panelde; BM’nin değişen dünya düzeninde nasıl daha demokratik, verimli, şeffaf, adil ve insan odaklı olabileceği ile Afganistan’daki son gelişmelerin yanı sıra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın BM’ye ilişkin somut reform önerileri değerlendirilecek.”
  
Erdoğan'ın kitabındaki reform önerilerinin panelde tartışılması bekleniyor

New York’ta United Nations Plaza’da düzenlenecek panele; siyaset, akademi, düşünce kuruluşu, medya ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımı bekleniyor.

ABD Dışişleri Bakanlığı eski danışmanı Rich Outzen ve SETA Washington DC Araştırma Direktörü Dr. Kılıç̧ Buğra Kanat’ın konuşmacı olarak yer alacağı panelin moderatörlüğünü TRT World Şef Editörü Ghida Fakhry yapacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müstakil olarak kaleme aldığı "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" isimli kitapta yer alan BM’ye ilişkin somut reform önerilerinin de panelde tartışılması bekleniyor.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 2
😊 9
😡 8
👎 9
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 30 tepki

Yorumlar

  • yani 1548 gün önce

    Erdoğan ın kitabı Birleşmiş Milletlerde dünya anayasası olarak kabul edilmelidir

Yorum Yap